Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

Πρίν πας να εμβoλιασθείς διάβασε...Μονάδες Ανάνηψης τοποθετούν στα Κέντρα Εμβoλιασμoύ με το Εμβoλιo της Pfιzer οι Βρετανοί ! ! !

Η Εθνική Υπηρεσία Υγείας της Βρετανίας (NHS) επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι θα εγκαταστήσει πλήρεις «Μονάδες Ανάνηψης» σε κέντρα εμβολιασμού κορονοϊού οι οποίες θα παρέχουν πρώτες βοήθειες σε λήπτες του εμβολίου που θα παρουσιάζουν παρενέργειες...



Η εγκατάσταση Μονάδων ανάνηψης επιβλήθηκε όταν δύο εργαζόμενοι στον τομέα της Υγείας που εμβολιάστηκαν υπέστησαν αλλεργικές αντιδράσεις μετά τη λήψη του εμβολίου Pfizer BioNTech την πρώτη ημέρα της διάθεσης και κόντεψαν να πεθάνουν από αδυναμία αποκατάστασης της αναπνοής τους.

Μετά τις ανεπιθύμητες ενέργειες που αντιμετώπισαν οι δύο εργαζόμενοι, η Ρυθμιστική Υπηρεσία για τα φάρμακα και τα προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης (MHRA) εξέδωσε «προληπτικές συμβουλές» που ανέφεραν ότι τα άτομα που έχουν «ιστορικό σημαντικών παρενεργειών» σε φάρμακα, τρόφιμα ή εμβόλια πρέπει να αποφεύγουν τη λήψη του εμβολίου για τον κορονοϊο.

Η νέα συμβουλή συνέχισε να αναφέρει: «Οι εγκαταστάσεις ανάνηψης πρέπει να είναι διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή για όλους τους εμβολιασμούς. Ο εμβολιασμός πρέπει να πραγματοποιείται μόνο σε εγκαταστάσεις όπου υπάρχουν μέτρα ανάνηψης».

Το ερώτημα είναι αν θα υπάρξουν και ανάλογες εγκαταστάσεις στην Ελλάδα και στα άνω των 1000 κέντρων εμβολιασμού, κάτι που πρέπει να θεωρείται αυτονόητο. Διότι ας φανταστούμε κάποιον ή κάποιος να κυλιούνται στο πάτωμα βγάζοντας αφρούς από το στόμα και εν συνεχεία πεθαίνοντας, πόσο αρνητικά θα επηρέαζαν αυτές οι εικόνες το γενικότερο πρόγραμμα εμβολιασμού…




πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.