Κυριακή 25 Απριλίου 2021

Άμεση προσφυγή στον ΟΗΕ κατά Ελλάδος και Αρμενίας για να ζητήσει αποζημιώσεις για εγκληματά προτείνει ο Yayci Jihad...

Κι ομως το Ελληνικο Καθεστως των Κουληδων, ασχολειται μονο, με το πως θα πουλησει εμβολια και σελφτεστ....

Στα Εθνικα θεματα ειναι Ανθελληνες...

Κι ετσι βρισκει ευκαιρια ο Τουρκος και οτι μπορει αρπαζει...



Ο ναύαρχος ε.α. Δρ. Yayci Jihad και εμπνευστής του δόγματος της "Γαλάζιας Πατρίδας" ζητά άμεση προσφυγή στον ΟΗΕ κατά Ελλάδας και Αρμενίας για να ζητήσει αποζημιώσεις για τα "εγκληματά μας".

Πρόεδρος της BAU DEGS και συνταξιούχος πρώην Ναύαρχος Αναπλ. Δρ. Ο Cihat Yaycı ολοκλήρωσε ως εξής:

«Πρέπει να καταγράψουμε τη γενοκτονία που διέπραξαν οι Αρμένιοι και οι Έλληνες με δικαστικές αποφάσεις που βασίζονται σε ιστορικά έγγραφα και προηγούμενες μαρτυρίες, αντί να στηρίξουμε την συκοφαντία τους. Πρέπει να ολοκληρώσουμε τις νομικές διαδικασίες και να τις υποβάλλουμε στον ΟΗΕ. 

Πρέπει να απαιτήσουμε αποζημίωση από τους Αρμένιους και τους Έλληνες. Αυτές δεν είναι παράλογες κινήσεις, αλλά σαν σκάκι κινήσεις που πρέπει να γίνουν διπλωματικά και νομικά. Πρέπει να αλλάξουμε τη νοοτροπία. Διαφορετικά, όσο στέκουμε στο γκολ, όλοι μας πυροβολούν. Πρέπει να πάμε στο μισό γήπεδο των άλλων και να πυροβολήσουμε τους στόχους τους. "




πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.