Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

Ψεuδεις ειδhσεις τα περι Ινδιας ! ! ! Η Ελλαδα εχει αναλογικα περισσοτερους νεκρους...(Για οσους ξερουν τι σημαινει αναλογικα)

Είναι κάμποσες ημέρες που τα “μπουκωμένα” κανάλια τρομοκρατούν καθημερινά τους Έλληνες πολίτες με πλάνα νεκρών που τους καίνε στην Ινδία “προειδοποιώντας” μας για τα.. χειρότερα, μέσω της κακής εξέλιξης της πανδημίας στην Ινδία, “πετώντας” νούμερα μολύνσεων και θανάτων στον αέρα, χωρίς να αναφέρουν όμως το ότι η Ινδία έχει περί τους 1,36 δισεκατομμύρια πολίτες (απογραφή 2019).



Τα διαλεγμένα πλάνα των μεγάλων καναλιών στην τηλεόραση, δείχνουν μια μακάβρια κατάσταση από μία χώρα που η λειτουργία και νοοτροπία της ουδεμία σχέση έχουν με την Ελλάδα.

Το πιο αξιολύπητο όμως είναι το ότι με ψευδείς ειδήσεις τρομοκρατούνται οι πολίτες, με όποιες επιπτώσεις έχει αυτό στην υγεία τους, προκειμένου να.. “μας προφυλάξουν για να μην γίνουμε όπως η Ινδία“, αποκρύπτοντας την πραγματική εικόνα του ότι στην Ελλάδα αναλογικά έχουμε 4,17 φορές περισσότερους θανάτους που δηλώνονται Covid-19 από ότι στην Ινδία!

Στο παρακάτω διάγραμμα δεδομένων το οποίο (την ώρα σύνταξης του παρόντος άρθρου) έχει ενημέρωση μέχρι τις 26 Απριλίου (ακουμπήστε τον κέρσορα στα σημεία), βλέπουμε ότι η Ινδία έχει 1,8 θανάτους Covid-19 ανά εκατομμύριο ανθρώπων ενώ η Ελλάδα 7.5 που σημαίνει 7.5 / 1.8 = 4.16667 φορές περισσότερους από την Ινδία!

Βέβαια, η γνωστοποίηση της αλήθειας, θα έφερνε στο φως και την “αποσύνθεση” του Συστήματος Υγείας το οποίο αν και έχει εστιάσει και παρέχει τις υπηρεσίες του στην “μοναδική” νόσο Covid-19, έχοντας αναστείλει το 80% των τακτικών χειρουργείων, αποτυγχάνει πλήρως στην διαχείριση της nόσου Covid-19, σε σημείο που όπως λέγεται χάριν λόγου, έχει πια μόνο είσοδο και όχι έξοδο. Πόσοι είναι οι πολίτες που φοβούνται να πάνε σε νοσοκομείο μην κολλήσουν τον “θανατηφόρο” ιό, με την.. κάτω του 0,23% θνησιμότητα;

Μήπως η “μεγάλη” θνησιμότητα Covid-19 οφείλεται στα “βαφτίσια” των θανάτων επιβαρυμένων ανθρώπων και παρατημένων από την Δημόσια Υγεία, σε θανάτους Covid-19, όπως είχε δηλώσει και ο “ειδικός” Τσιόδρας;

Βέβαια ακόμα και που ψευδώς αποδίδονται οι περισσότεροι θάνατοι σε Covid-19, τα δεδομένα της Ελλάδας είναι τόσο πολύ “φουσκωμένα” (4+ φορές περισσότερα από της Ινδίας) που δημιουργούν την υποψία ότι το κατεστραμμένο Σύστημα Υγείας και οι ψευδής Covid-19 θάνατοι, σε συνδυασμό με την αισχρή τρομοκρατία των αποδεδειγμένα πληρωμένων ΜΜΕ, αποτελούν συντονισμένα εργαλεία ενός σχεδίου εξαθλίωσης και εξόντωσης των Ελλήνων Πολιτών.

Ειδικότερα, και μεταξύ άλλων, τί εισπράττει ο Έλληνας πολίτης από την Ελληνική Κυβέρνηση:

Κλείνουμε το Σύστημα Υγείας,

Χρεώνουμε όλους τους νεκρούς σε Covid-19

Παίζουμε πλάνα κατάντιας στην τηλεόραση ακόμα κι αν τα παρουσιάζουμε με ψευδή νούμερα για να τρομοκρατούμε τον κόσμο…

Και αυτή είναι μια “δουλειά” που καλά κρατεί από τις αρχές της πανδημίας όταν τα ΜΜΕ παίζανε με μανία νεκροσακούλες από την Λατινική Αμερική που όπως είδαμε και σε άρθρο του TG News, ο ένας “νεκρός” κάπνιζε μέσα από την νεκροσακούλα μέχρι να στήσουν και τους υπόλοιπους για την.. φωτογράφηση..

Υ.Γ.: Όσο τους “ξεβρακώνουμε” τόσο θα βγάζουν τα δόντια τους. Χρειάζεται συντονισμός με ομαδικές αγωγές και από πολλαπλούς φορείς. Το φιάσκο είναι γνωστό πια. ΄Ηρθε ο καιρός για ενέργειες.




πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.