Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

Εβαλε την ουρα στα σκελια το Καθεστως ! ! ! Νίκησαν οι Έλληνες του Έβρου, άρον άρον ακυρώθηκε η επέκταση του ΚΥΤ στην Ορεστιάδα...

Μπράβο στους Εβρίτες !

Έτσι είναι, χωρίς αγώνα δεν γίνεται τίποτε ! 

Το ανακοίνωσε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος Α.Πελώνη...



ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ η επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου στον Εβρο με προσωπική απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως ανακοίνωσε πριν λίγο η Κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

“Η απόφαση της Κυβέρνησης είναι  να μην επεκταθεί κα να μην αυξηθεί η χωρητικότητα της δομής στον Έβρο, κατόπιν εκτενούς διαβούλευσης με την τοπική κοινωνία και φυσικά με τα συναρμόδια υπουργεία”.

 δήλωσε χαρακτηριστικά πριν λίγα λεπτά η κ.Πελώνη. Δηλαδή ο ίδιος ο Πρωθυπουργός παρενέβη και ΑΚΥΡΩΣΕ το ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που θα έκανε ο υπουργός Νότης Μηταράκης.





πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.