Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Ακουστε Παρταλια...Οταν μιλατε για τον Ευρυτο να πλενετε πρωτα το στομα σας ! ! !

Φίλες και φίλοι Έλληνες απανταχού της Γης. Διαβάζοντας στο ιντερνετ ένα «Κάλεσμα» της 26-2-2021 έφριξα! Ανατρίχιασα! Βγήκα -όπως λένε-από τα ρούχα μου! Έκραξα και κράζω ν’ακούσετε και σεις και να ξυπνήσετε από τον βαθύ λήθαργό σας, γιατί δεν πάει άλλο....



Μας έχουν πάρει φαλάγγι όλοι οι αντεθνικοί ανθέλληνες ντόπιοι και ξένοι και μας βαρούν αλύπητα, χωρίς να ανασαίνουμε στιγμή! Μας βάλαν τα δυό πόδια σ’ένα παπούτσι και χορεύουμε στον ρυθμό τους, με την φρικτή μουσική τους, της Νέας Τάξης πραγμάτων και της παγκοσμιοποίησης. 

Τι είναι εκείνο που είδα και έφριξα; Από ένα, λοιπόν, ιστολόγιο που τιτλοφορείται «Αντιφασισμός/Αντιεθνικισμός/Αντιρατσισμός/Κοινωνική Ανυπακοή/ Αντιστάσεις» είδα … «Ανοιχτή πρόταση για καταστροφή των γκράφιτι του φασίστα Ευρύτου μέχρι κάποια στιγμή να τον ξετρυπώσουμε! Πιτσιρικάς φασίστας του γλυκού νερού βρωμίζει διάφορους τοίχους της Αθήνας με μορφές της Ελληνικής Επανάστασης και άλλα παρόμοια για Κωνσταντινουπόλες και δεν συμμαζεύεται. 

Κάποια έργα του έχουν εντοπισθεί και καταστραφεί και προτείνουμε να τον ακολουθούμε όπου πάει μέχρι τελικά να ..συμπέσουμε. Τελευταίες βρωμιές του θα συναντήσει κανείς στο αθλητικό κέντρο της Αργυρούπολης στην Κύπρου, στον ναυτικό όμιλο Καλλιθέας κι αλλού. Η φάτσα του υπάρχει και στο ίντερνετ μετά από εμφάνισή του στην ΕΡΤ. Γενικά τρέχει νύχτα και βάφει. Ας τον κάνουμε να χωθεί στην βρωμότρυπά του!».

Καταλάβατε ωρέ σεις γιατί έφριξα; Όλα αυτά τα παρτάλια του αριστερισμού και της «προόδου», του «φιλειρηνισμού» και της «αλληλεγγύης» στους λαθροεισβολείς, οι «δικαιωματιστές» του παρδαλού χώρου κι όλος ο συρφετός των αναρχοάπλυτων απάτριδων τάβαλε μ’ένα παιδί μας. 

Ένα Ελληνόπουλο που θέλησε να εκφράσει με τον καλλιτεχνικό του τρόπο την ευγνωμοσύνη του προς τους ήρωες του 21 , χάρις στην θυσία των οποίων τόσο αυτό το παιδί και μεις, όσο κι αυτά τα αναρχικά στοιχεία, απέκτησαν την Ελευθερία και Ανεξαρτησία μας ως κράτος, έθνος, λαός! Κι αντί να τον συγχαρούν και να τον μιμηθούν αμιλλώμενοι στον καλλιτεχνικό τομέα, τον ΑΠΕΙΛΟΥΝ!!! Αίσχος!!

Όμως εγώ τον ευχαριστώ γιατί τόλμησε να κάνει αυτό που έπρεπε να κάνει Κράτος και Τοπική Αυτοδιοίκηση για τον Πανηγυρικό Εορτασμό των 200 χρόνων Παλιγγενεσίας μας. Και καλώ την Πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της σε τυχόν βλάβη ή βιαιοπραγία κατά του Ευρύτου. Και δηλώνω ήδη από τούδε ως μάρτυς κατηγορίας κατά των θρασυτάτων αναρχικών. Για δε τον νεαρό καλλιτέχνη αφιερώνω τους κάτωθι στίχους μου  

ΣΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΕΛΛΗΝΑ ΖΩΓΡΑΦΟ ΕΥΡΥΤΟ  

Στο στόχαστρο εβάλανε τον Εύρυτο, ζωγράφο 

αισχρά πορνογεννήματα τ’αναρχικού του χώρου, 

και από αγανάκτηση αυτούς τους στίχους γράφω 

απάντηση για τους κακούς κι άλλους του περιχώρου  

 

Ένα παιδί Ελληνόπουλο, θέλησε να τιμήσει 

ήρωες Επανάστασης λαμπρού Εικοσιένα 

με γκράφιτι και ζωγραφιές, έτσι να τους υμνήσει 

φέρνοντας το χαμόγελο σε χείλη πικραμμένα.  

 

Κι εκεί π’ αναθαρρήσαμε, Έλληνες πατριώτες 

πως νέο αίμα εθνικό ρέει πάλι στις φλέβες, 

εκεί εξεπηδήσαν’ Εφιάλτες και προδότες 

παρτάλια ξενοκίνητα, Τούρκικοι κατηφέδες.  

 

Με θράσος απ’το ιντερνετ καλούν τους όμοιους των 

να καταστρέψουν του παιδιού τις ζωγραφιές στους τοίχους, 

μ’ απώτερος, παράνομος και ειδεχθής σκοπός των 

είναι το ξυλοφόρτωμα του Εύρυτου, με ήχους!  

 

Αν είναι-λέω-δυνατόν, τέτοια να επιτρέπει 

το ίντερνετ να γράφονται, δίχως ποινή καμμία;! 

Στοιχείο το αναρχικό Νόμους να ανατρέπει 

χωρίς αιδώ και συστολή και δίχως τιμωρία!;;

 

Πού είναι οι Εισαγγελείς και η Αστυνομία;; 

Πού είναι ο Πρωθυπουργός κι οι Βουλευτές του τόπου; 

Ως πότε θα ποδηγετεί αισχρά Παρανομία;; 

και ν’ απειλείται εν ψυχρώ ζωή ενός ανθρώπου;;  

 

Τι θέλουνε τον Έλληνα; Νεοραγιά και δούλο; 

Μόνο να τον απομυζούν για να ταϊζουν ξένους; 

π εισβάλλουν ανεξέλεγκτα από τον κόσμον ούλο;; 

και καταστρέφουν ιερά και όσια του Γένους;;  


Μ’αυτούς τους στίχους μου καλώ Ελλήνων Πολιτεία 

να προστατέψει τον μικρό Έλληνα καλλιτέχνη 

από την ξενοκίνητη και ντόπια Αλητεία, 

που μόνο ..μουτζουρώματα είν’η δική της τέχνη!  

ΑΝΑΚΡΕΩΝ ΔΑΥΛΗΣ Ο ΡΟΔΙΟΣ  

Γέγραπται τόδε έτει δισχιλιοστώ εικοστώ πρώτω , μηνί Μαρτίω τη Τετάρτη ημέρα αυτού, ένεκεν ηθικού χρέους και εμπράκτου στηρίξεως προς τον νέον μας καλλιτέχνη Εύρυτο.  

(Νομικός, οικονομολόγος, πολιτειολόγος, εκπαιδευτικός, συγγραφέας, αρθρογράφος, βραβευμένος λογοτέχνης-ποιητής, πρώην Τμ/ρχης Τραπέζης Ελλάδος, Δ/ντης ΠΜΡ)




πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.