Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

Απελυσε 2 εργαζομενους του γηροκομειου ο Μητροπολιτης, που δεν εμβολιαστηκαν ! ! ! Η απολυση τους, ηταν για την προστασια των λοιπων; Αφου ολοι ειχαν εμβολιασθει...


Αν λοιπον, οι εμβολιασμενοι κινδυνευουν παλι, προς τι το εμβολιο;

Κατι αλλο παιζει και πειτε με συνομωσιολογο...



Ο μητροπολίτης Ηλείας κ.κ. Γερμανός λοιπον, αναφερόμενος στις απομακρύνσεις δύο εργαζομένων από το ίδρυμα «Παναγία Καθολική» δήλωσε: «Ο εμβολιασμός είναι αναγκαίος. 

Ήδη πρέπει να πω ότι απολύσαμε χθες  δύο εργαζόμενους από ίδρυμα της Ιεράς Μητροπόλεως , από το Γηροκομείο «Παναγία η Καθολική» στην Γαστούνη. 

Τους απολύσαμε γιατί ενώ πήγε το κλιμάκιο να κάνει εμβόλιο αυτοί οι δύο εργαζόμενοι είπαν «εμείς δεν κάνουμε». 

Τους δώσαμε και 15 μέρες άδεια να πάνε για εμβολιασμό ή  σε γιατρό  να τους δώσει χαρτί ότι δεν ενδείκνυται εμβολιασμός   αλλά οι εργαζόμενοι ήταν ανένδοτοι. 

«Εγώ δεν το κάνω ότι και να γίνει» είπαν. Δυστυχώς τους απολύσαμε για να μην κινδυνεύσει η υγεία των φιλοξενούμενων ηλικιωμένων και των εργαζομένων»

πηγη 

Αφου εμβολιαστηκαν υποτιθεται οτι δεν κολλανε κυριε Μητροπολιτα....

Δυστυχως δεν μας πειθεις ! ! !

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.