Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

Μας θεωρουν ηλιθιους; Θελουν να πιστεψουμε, οτι το 68% των Ελληνων, θελει συνεχεια του lockdown; Ειναι ηλιθιοι, που μας θεωρουν ηλιθιους;

Μονο ηλιθιοι θα μπορουσαν να πιστεψουν κατι τετοιο....

Και μονο ηλιθιοι θα πιστευαν, οτι θα το πιστεψουμε....

Ποιος ειναι ο ηλιθιος;;



Μια δημοσκόπηση λοιπον, η οποία είναι ερώτημα υπό ποιες συνθήκες έγινε, αν έγινε στην Ελλάδα ή μια άλλη χώρα, παρουσίασε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, που φέρει την υπογραφή της PULSE, το 68% των πολιτών θέλει να συνεχιστεί το lockdown στην χώρα για αρκετό καιρό ακόμα ή επ' αοριστον (!).

Κατόπιν αυτού του ποσοστού, το γεγονός ότι η ΝΔ έχει προβάδισμα 15%, αν ειναι τοσο, είναι μια «μικρή» λεπτομέρεια, ορισμένα άλλα στοιχεία δε της δημοσκόπησης που προκαλεί ευφορία, είναι τα εξής: 

Το 44% εγκρίνει τους χειρισμούς της κυβέρνησης θετικά στην υπόθεση του παιδόφιλου Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ οριακά το 51% τις κρίνει αρνητικά, δηλαδή το 51% θεωρεί ότι δεν έχει καμία ευθύνη η κυβέρνηση που διόρισε τον Λιγνάδη διευθυντή στο Εθνικό Θέατρο και εν συνεχεία τον κάλυπτε για 10 ημέρες.

Καλαααααααααα σας πιστεψαμε !





πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.