Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

Μηπως το Oruc Reis ειναι αντιπερισπασμος; Συγκεντρωση αποβατικων Τουρκικων Δυναμεων στο Τσεσμε απεναντι απο την Χιο...

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;;; 

ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΑΠΟΒΑΣΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΙΟ;

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΛΟΙΩΝ ΚΑΙ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΣΤΟ ΤΣΕΣΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ...



Περίεργες κινήσεις καταγράφονται τις τελευταίες ώρες στο Ανατολικό Αιγαίο και συγκεκριμένα στο λιμάνι του Τσεσμέ απέναντι από τη Χίο.

Σύμφωνα με φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο twitter, έχουν ήδη αγκυροβολήσει σήμερα τουρκικά πολεμικά πλοία γεμάτα με πυραύλους την ώρα που το “ενδιαφέρον” της νέας ελληνοτουρκικής κρίσης βρίσκεται νότια του Καστελόριζου όπου το Oruc Reis ολοένα και προσεγγίζει το ελληνικό νησάκι.

Ελπίζουμε ότι το Oruc Reis δεν είναι απλά ένας αντιπερισπασμός ώστε να πραγματοποιηθεί ενέργεια σε άλλο σημείο του Αιγαίου. Πάντως, το ελληνικό ΠΝ που είναι ακροβολισμένο στο Αιγαίο, θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι ενήμερο για αυτές τις περίεργες κυριακάτικες κινήσεις.




πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.