Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Αποκεφαλισε τον Γαλλο καθηγητη ο "καημενος" και....231 Ασιατοαφρικανοι απελαυνονται για αρχη ! ! !

Η Γαλλία ετοιμάζεται να απελάσει 231 λαθρομεταναστες και εισβολεις, οι οποίοι βρίσκονται στη λίστα παρακολούθησης της κυβέρνησης για ύποπτες, εξτρεμιστικές θρησκευτικές πεποιθήσεις....



Η Γαλλία ετοιμάζεται να απελάσει 231 λαθρομεταναστες και εισβολεις, οι οποίοι βρίσκονται στη λίστα παρακολούθησης της κυβέρνησης για ύποπτες, εξτρεμιστικές θρησκευτικές πεποιθήσεις, μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός Europe 1, δύο ημέρες αφότου ένας Τσετσένος έφηβος, γεννημένος στη Ρωσία, αποκεφάλισε έναν καθηγητή.

Το υπουργείο Εσωτερικών, που είναι αρμόδιο για τις απελάσεις, δεν ήταν διαθέσιμο να σχολιάσει αυτήν την πληροφορία.

Η κυβέρνηση του προέδρου Εμανουέλ Μακρόν πιέζεται από τα συντηρητικά και ακροδεξιά κόμματα να υιοθετήσει πιο σκληρή στάση απέναντι στους  λαθρομεταναστες και εισβολεις που θεωρούνται απειλή για την ασφάλεια της χώρας.

Το Συμβούλιο Άμυνας της Γαλλίας συνεδριάζει απόψε, παρουσία του προέδρου και κορυφαίων υπουργών της κυβέρνησής του.




πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.