Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Το παρατραβηξε ο Ερντογκαν και.....Κοστούμι του Τούρκου προέδρου φαινεται έχει αρχίσει να ράβει ο Βλαδιμηρος ! ! !

Κανει οτι μπορει ο Σαλεμενος Σουλτανος και...

 Δύσκολα τα πράγματα για την Τουρκία αφού η Ρωσία όπως όλα δείχνουν ετοιμάζεται να επέμβει στον πόλεμο Αρμενίας – Αζερμπαϊτζάν υπέρ των Αρμενίων.



Σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ η Τουρκία έχει στείλει 600 Τούρκους στρατιώτες στο Αζερμπαϊτζάν για να πολεμήσουν κατά της Αρμενίας.

Η Τουρκία είναι μέλος του ΝΑΤΟ άρα η Μόσχα βλέπει νατοϊκή εμπλοκή στον Καύκασο, οπότε και έχει παρθεί η απόφαση εμπλοκής της στον πόλεμο Μπακού – Γερεβάν στο Αρτσάχ/Ναγκορνο Καραμπάχ.

Η Ρωσία είναι υποχρεωμένη βάση της Συνθήκης της Τασκένδης να παράσχει βοήθεια στην Αρμενία αν η χώρα δεχτεί επίθεση από ξένες δυνάμεις.

Η παρουσία Τούρκων στρατιωτών στο Αζερμπαϊτζάν ήταν το άλλωθι που έψαχνε η Ρωσία για να επέμβει που δεν θέλει με τίποτα να εμπλέκεται το ΝΑΤΟ στα θέματά της στον Καύκασο.

Ήδη ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, είχε προειδοποιήσει πως η Μόσχα δεν θα ανεχτεί εμπλοκή της Τουρκίας στην περιοχή, εμπλοκή που πλέον είναι αποδεδειγμένη.




πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.