Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Αρχιζει μεγαλο γλεντι....Μηνυσεις στα καναλια, εξωδικο να ζητησει συγνωμη η Σακελαροπουλου και αποζημειωσεις ζηταει...

Ενας που δεν πηγε να παρακαλεσει....

Ενας απ τους καθαρους, που εφυγε απο την ΧΑ, οπως τοσοι αλλοι, σηκωσε κεφαλι και αντεπιτιθεται...



Ο Γιάννης Λαγός, αποτελώντας ένα από τα θύματα της πιο αισχρής πολιτικής και δικαστικής σκευωρίας των τελευταίων δεκαετιών, είχε από την αρχή δεσμευτεί ότι θα αποκαλύψει στον Ελληνικό λαό και στα διεθνή μέσα, τον βρώμικο ρόλο παραγόντων της δημόσιας ζωής, που οδήγησε στην δικαστική καταδίκη αθώων ανθρώπων, ως “εγκληματικής οργάνωσης”.

Ήδη σήμερα, όπως είχε προαναγγείλει, καταθέτει τις αγωγές εναντίον όσων έλαβαν ενεργό ρόλο σε αυτή την πρωτοφανή σκευωρία και επιφυλάσσεται, εντός της εβδομάδας, να προσφύγει σε όλα τα θεσμικά και δικαιοδοτικά ευρωπαικά όργανα (Επιτροπές και Δικαστήρια) για να αναδείξει την εγκληματική διαπλοκή του σάπιου πολιτικού συστήματος με την δικαστική.εξουσία στην Ελλάδα.

Διαβαστε το εξωδικο που εστειλε στην ΠΤΔ Σακελαροπουλου ΕΔΩ

Δειτε και την μηνυση...








πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.