Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

ΑΜΟΚ εχει πιασει τα Τουρκικα καναλια ! ! ! Το κεφαλι της Καρντασιαν επι πινακι θελουν, γιατι στηριξε τους Αρμενιους...

Έξαλλα τα τουρκικά ΜΜΕ με την γνωστή αμερικανό-αρμένισα ηθοποιό,  Κιμ Καρντασιάν, για την στάση της στον πόλεμο μεταξύ Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν προτρέποντας τις ΗΠΑ να παρέμβουν υπέρ της Αρμενίας.



Όπως αναφέρουν, η εν λόγω ηθοποιός ενώ κατηγόρησε ανοιχτά το Αζερμπαϊτζάν αλλά και την Τουρκία για προκλητική επίθεση στην Αρμενία, δώρισε ένα μεγάλο ποσό ενός εκατομμυρίου δολαρίων υπέρ του αγώνα του Αρτζάχ, δηλαδή του αρμενικού θύλακα του Ναγκόρνο Καραμπάγ.

Δεν παραλείπουν να τονίσουν και την, όπως υποστηρίζουν, καταγωγή της από ένα χωριό του Ερζερούμ, παραλείποντας βέβαια να αναφέρουν πως η οικογένεια της εκδιώχτηκε με τα γεγονότα της μεγάλης αρμενικής γενοκτονίας.




πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.