Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Εκαναν ΝΤΟΥ σε Εκκλησιες και επεβαλαν προστιμο σε Ιερεα που ειχε ανοικτες τις πορτες ! ! !

Και απ οτι φαινεται...
Ο Κορωναιος, ειναι το προσχημα...
Η ουσια ειναι, οτι δεν θελουν να κανουμε Πασχα, οι Αντιχριστοι...
Κι ετσι...

Πριν από λίγη ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, διενεργήθηκαν ξαφνικοί έλεγχοι από κρατικούς υπαλλήλους σε Ιερούς Ναούς της Μητροπόλεως Θεσσαλονικης και της Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς.

Συγκεκριμένα, έγιναν αιφνίδιοι έλεγχοι σε Ναούς της περιοχής του Δήμου Θεσσαλονικης , του Δήμου Καλαμαριας και του Δήμου Θερμαϊκού – στην Επανωμη, στην Μηχανιωνα, στο Αγγελοχώρι, στους Νέους Επιβάτες – έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν οι Ιερεις των Ναών τελούνε την ακολουθία του Ακαθιστου Ύμνου και αν τυχόν βρίσκονται πιστοί εντός του Ναού.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως δεν διαπιστώθηκαν παραβάσεις , εκτός από μια περίπτωση που επιβλήθηκε πρόστιμο σε Ιερό Ναο (στον προϊστάμενο Ιερέα δόθηκε το χαρτί της παράβασης) εξαιτίας του γεγονότος ότι τελούσε «μυστικώς» την ακολουθία του Ακαθιστου , χωρίς την παρουσία κόσμου – πιστών, αλλά με ανοιχτές τις θύρες του Ναού. Το πρόστιμο που επιβλήθηκε ήταν 150 ευρώ, ενώ του έγιναν και συστάσεις!

Όπως φαίνεται οι έλεγχοι από το κράτος και στους Ιερούς Ναούς της χώρας , αλλά και στους Ιερείς , πραγματοποιούνται σε ανύποπτο χρόνο, ενώ οι ελεγκτές πηγαίνουν και σε μικρά χωριά για να διαπιστώσουν εάν τηρούνται τα μέτρα κατά του Κορονοϊού.







πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.