Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Καινε τις σημαιες της Ευρωπης στην Ιταλια ! ! ! Σλαβινι: Θα τα πουμε μολις τελειωσουμε με το κορωναιο...

Oργή επικρατεί στην Ιταλία.
Και δεν εχουν αδικο οι Ιταλοι...
Καινε τις σημαιες της Ευρωπης και σηματοδοτουν το τελος της...
Δειτε βιντεο..

Η ΕΕ έχει αφήσει αβοήθητη την χώρα, με την Γερμανία ακόμα και την στιγμή που πεθαίνουν δεκάδες Ιταλοί, συνεχίζει να προκαλεί και να μην δίνει βοήθεια στον Κόντε.

Αυτές οι εικόνες εξόργισαν δεκάδες κατοίκους της χώρας, ενώ ανεβαίνουν συνεχώς βίντεο στο twitter με το να καίνε την σημαία της ΕΕ.

Την ίδια στιγμή, σε δηλώσεις προχώρησε και ο Μ,. Σαλβίνι.

Ο ηγέτης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αντέδρασε σκληρά κατά της ΕΕ. Ο Σαλβινι χρησιμοποίησε την φράση “Δεν είναι Ένωση αλλά σπηλιά φιδιών και τσακαλιών”.

Στην κοινοποίηση που έκανε στα social media κατηγόρησε την ΕΕ για την αδιαφορία της στους θανάτους στην Ιταλία και έγραψε “Μισώ και απεχθάνομαι την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αντί για Ένωση είναι μία σπηλιά φιδιών και τσακαλιών. Πρώτα θα νικήσουμε τον ιό και μετά θα στραφούμε και θα σκεφτούμε για την ΕΕ. Αν χρειαστεί θα φύγουμε χωρίς ευχαριστίες”.











ΠΗΓΗ 


Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.