Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Ο Βουλγαρος γλειφει πατοκορφα τον Σαλεμενο Σουλτανο ! ! ! Ωραίο εταίρο έχουμε στην ΕΕ…

Μέχρι και με νομάρχη της Τουρκίας καταδέχτηκε να συναντηθεί ο ξεφτιλισμένος…
Κατι ηξερε ο Αυτοκρατορας Βασιλειος Βουλγαροκτονος...
Διαβαστε...

Ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Mπόικο Mπορίσοφ ανέφερε πως οι σχέσεις με την Τουρκία είναι καλές και ευχαρίστησε τον ΠτΔ της Τουρκίας Ερντογάν που μόχθησε για να επιτευχθεί αυτό

Ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπορίσοφ, ανέφερε πως η μεγαλύτερη συνοριακή πύλη της Ευρώπης, είναι ανάγκη με κάποιο τρόπο να λειτουργεί, πρόσθεσε πως οι σχέσεις με την Τουρκία είναι καλές και ευχαρίστησε για αυτό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Ερντογάν....

Ο νομάρχης Aδριανούπολης Εκρέμ Τζανάλπ και ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ, συναντήθηκαν στο κοινό σημείο συνάντησης της συνοριακής πύλης Καπικουλέ και της συνοριακής Πύλης Καπιταν Αντρεεβο. Οι επιτροπές φορούσαν μάσκες και κρατούσαν τις αποστάσεις. Ο Μπορίσοφ άρχισε την ομιλία του λέγοντας πως “Μπορούμε να συναντηθούμε και χωρίς να αγκαλιαστούμε”.

Ο νομάρχης Αδριανούπολης, στη δήλωση που έκανε μετά από τη συνάντηση προς τους δημοσιογράφους ανέφερε πως λόγω των μέτρων που ελήφθησαν για την επιδημία στη βουλγαρική πλευρά επιβραδύνθηκαν οι τελωνειακές διαδικασίες και αυτό συνέβαλε στο να δημιουργηθεί ουρά στα φορτηγά. Ο Τζαναλπ είπε πως με συνεργασία λύθηκε αυτό το θέμα και συνέχισε λέγοντας : “Οι σχέσεις μας με τη Βουλγαρία είναι πολύ καλές. Οποτεδήποτε προκύψει κάποιο θέμα ή πρόβλημα μπορούμε αμέσως να το λύσουμε με τα μέσα από τον 24ωρο συνεχή διάλογο που έχουμε μεταξύ μας.




πηγη

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.