Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Να οπλιστούμε στον Έβρο φώναζε ο Ιρανος και...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ! ! ! Εφαρμοστε και τους νομους τωρα...

Και ρωτω κυριοι Εισαγγελεις...
Θα εφαρμοσθουν οι νομοι που προβλεπουν αμεση απελαση; 
Ή θα μαθουμε οτι αφεθηκε παλι ελευθερος;
Άν συμβει το δευτερο ειστε υπολογοι...

Ο Ιρανός συνελήφθη στην πλατεία Βικτωρίας βάσει της διάταξης ανιτρομοκρατικού νόμου για υποκίνηση σε παράνομες ένοπλες πράξεις

Στη σύλληψη του Ιρανού αυτοαποκαλούμενου «αναρχικού πρόσφυγα» που ζητούσε με αναρτήσεις του στα social media και ιστοσελίδες του αντιεξουσιαστικού χώρου από το αναρχικό κίνημα να οπλίσει τους μετανάστες στον Έβρο γιατί «οι σφαίρες είναι ο μόνος τρόπος να ανοίξουν τα σύνορα για όλους τους μετανάστες».

Ο Ιρανός συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής στην πλατεία Βικτωρίας δυνάμει του αντιτρομοκρατικού νόμου για υποκίνηση σε παράνομες ένοπλες πράξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιρανός κυκλοφορούσε μεταξύ Εξαρχείων και Κυψέλης και είχε επαφές με οργανωμένες καταλήψεις.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες είχε είχε γνωριστεί και με μέλη της Επανασταστικής Αυτοάμυνας.

Ο Ιρανός ήταν γνωστός στην Ασφάλεια καθώς ήταν ένας από τους αλλοδαπούς που στο παρελθόν συμμετείχε σε καταλήψεις κτηρίων σε διάφορες περιοχές της Αττικής.











πηγη 

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.