Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Οι Ελληνες κλειστηκαν στα σπιτια τους και οι "Καημενοι" κοπαδιασαν και συμπεριφερονται σαν αφεντικα...

Ετσι ειναι η νοοτροπια τους...
Οταν κανεις πισω προχωρουν...
Οσο αγριευεις σκυβουν το κεφαλι και δειχνουν σεβασμο...
Και στην προκειμενη περιπτωση, στην Ελλαδα σημερα, τους εχουν δωσει δυστυχως 
πολυ αερα !

Απειλούν το νησί με υγειονομική «βόμβα»
Δεν τηρούνται τα μέτρα της κυβέρνησης για τον περιορισμό των μετακινήσεων παράνομων μεταναστών, όπως καταγγέλλουν πολίτες στην Χίο.

Συγκεκριμένα, η κυβέρνηση έχει επιβάλλει προσωρινό περιορισμό της κυκλοφορίας των διαμενόντων πολιτών τρίτων χωρών στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) όλης της Επικράτειας.

Αναλυτικά η απόφαση προβλέπει:

1. Τον προσωρινό περιορισμό της κυκλοφορίας από τις 21.03.2020 έως και τις 21.04.2020 των διαμενόντων πολιτών τρίτων χωρών στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) όλης της Επικράτειας, αυστηρά εντός αντίστοιχης περιμέτρου που θα εφαρμόσει η Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.), σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της.

2. Καθημερινά και από ώρα 7:00 έως και ώρα 19:00 δίνεται η δυνατότητα σε εκπροσώπους οικογενειών ή ομάδων των διαμενόντων στα ΚΥΤ να μεταβαίνουν για την κάλυψη των αναγκών τους στα πλησιέστερα αστικά κέντρα. Στις περιοχές όπου είναι δυνατή η μετάβαση με μέσα μαζικής μεταφοράς, αυτή γίνεται χωρίς να προκαλούνται καταστάσεις συγχρωτισμού στο εκάστοτε μέσο. Σε περιπτώσεις που δεν διατίθενται μέσα μεταφοράς, επιτρέπεται η έξοδος έως εκατό (100) ατόμων την ώρα, σε ομάδες μικρότερες των δέκα (10) ατόμων. Ο έλεγχος των ως άνω μέτρων πραγματοποιείται από προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ.

Στο βίντεο θα δείτε ομάδα αλλοδαπών να βγαίνουν σαν κοπάδι έξω στους δρόμους του Χαλκειού Χίου. Έχουν μαζί και παιδιά, ακούγοντας μουσική.

Στο βίντεο ακούγεται μια φωνή που τους λέει «θα φωνάξω την αστυνομία», αλλά αυτοί συνεχίζουν τον δρόμο τους αδιάφοροι.









πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.