Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Κατασκευάζουμε παντού hotspot και οι Τούρκοι συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου

Εμείς κατασκευάζουμε παντού hotspot και οι Τούρκοι συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου...
Ολοκληρώθηκε η παράδοση ! Θα προσθέσει ισχύ στην ισχύ των ΤΕΔ


Παραδόθηκε το Σύστημα Ηλεκτρονικής Υποστήριξης Ραντάρ το οποίο προωρίζεται να κλιμακώσει στο ανώτερο επίπεδο τις δυνατότητες ηλεκτρονικού πολέμου των ΤΕΔ

Στα πλαίσια τα πληροφοριών που απέκτησε ο ανταποκριτής του ΑΑ, στα πλαίσια του Προγράμματος  Ηλεκτρονικής Υποστήριξης Ραντάρ / \Ηλεκτρονικής Επίθεσης, ολοκληρώθηκε η παράδοση του Σύστηματος Ηλεκτρονικής Υποστήριξης Ραντάρ.

Με την παράδοση του εν λόγω συστήματος, επιπρόσθετα στο Κινητό Σύστημα Ηλεκτρονικού Πολέμου KORAL, θα αυξηθούν στο έπακρο οι δυνατότητες ηλεκτρονικού πολέμου των ΤΕΔ.

Το παραχθέν από την ASELSAN σύστημα εντοπίζει και αναγνωρίζει ραντάρ απειλής, καθορίζει τις απαραίτητες πληροφορίες  για την την ηλεκτρονική επίθεση και διαμορφώνει την ηλεκτρονική εντολή μάχης





πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.