Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Ενώ η Ελλάδα ασφυκτιά, οι συριζαίοι καλούν κι άλλους λαθρομεταναστες


Στελέχη της Κουμουνδούρου υποδέχονται με λουλούδια και με μπαλόνια όσους καταφτάνουν στην ενδοχώρα
Ύπουλο παιχνίδι των «ευαίσθητων» της Αριστεράς

Με την κοσμοπολίτικη αμεριμνησία των ανθρώπων που έχουν άγνοια των καταστάσεων οι οποίες τους υπερβαίνουν, βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκαν και χθες, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, στους προβλήτες του λιμανιού του Πειραιά για να υποδεχθούν με λουλούδια, πολύχρωμα μπαλόνια και το σύνθημα γραμμένο στα αγγλικά «Καλώς ήλθατε, πρόσφυγες» μετανάστες από τα κέντρα υποδοχής του βορείου Αιγαίου που προωθούνται στην ενδοχώρα.

Και ενώ επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ είχαν επιμελώς αποσυρθεί, προφανώς κατόπιν άνωθεν υποδείξεων, από παρόμοιους ακτιβισμούς, τώρα επανέρχονται δυναμικά, συμβάλλοντας με τον τρόπο τους στην επίταση του προβλήματος.

Ελάχιστα φαίνεται να τους απασχολεί το γεγονός ότι στέλνουν και πάλι το λάθος μήνυμα, πως η Ελλάδα είναι ένα ξέφραγο αμπέλι, κοντολογίς ένας επίγειος παράδεισος όπου χωράνε όλοι οι κατατρεγμένοι, αρκεί να υπάρχει καλή διάθεση...

Το χθεσινό «σόου»
Πρωταγωνιστές του χθεσινού «σόου» κατά την άφιξη των μεταναστών και προσφύγων από τη Μυτιλήνη ήταν το Τμήμα Μεταναστευτικής και Προσφυγικής Πολιτικής του Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ και η Νομαρχιακή Επιτροπή Πειραιά του κόμματος, που δήλωσαν: «Είμαστε εδώ για να στείλουμε το μήνυμα ότι η δική μας Ελλάδα, που το 2015 από το λιμάνι του Πειραιά έστειλε στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο το μήνυμα της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς, αντιστέκεται και σήμερα στη μισαλλοδοξία και στον ρατσιστικό ζόφο και θα υποδεχθεί με ανοιχτή αγκαλιά, σε κάθε γωνιά της, τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, τους κολασμένους τούτης της γης».

Είχε προηγηθεί την περασμένη Κυριακή κομματική αντιπροσωπία που αποτελούσαν οι βουλευτές Θοδωρής Δρίτσας, Τρύφωνας Αλεξιάδης, Θανάσης Παπαχριστόπουλος και ο ευρωβουλευτής Πέτρος Κόκκαλης. Από τον Τομέα Δικαιωμάτων της Κουμουνδούρου παρευρέθηκαν ο Πάνος Λάμπρου και η Ελένη Σταματάκη, ενώ στην Πύλη Ε7 βρέθηκαν και οι Ρένα Δούρου, Νάσος Ηλιόπουλος και Νίκος Μπελαβίλας.

Στο θέμα αναφέρθηκε χθες και ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Αλέξης Χαρίτσης, ο οποίος έκανε λόγο για «πρωτοφανή αδράνεια της κυβέρνησης» και πρόσθεσε: «Η πρωτοβουλία αυτή δεν αποτέλεσε δυστυχώς είδηση για την πλειονότητα των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Αντίθετα, οι 30 γραφικοί, αλλά ταυτόχρονα και επικίνδυνοι, καταναλωτές χοιρινού και αλκοόλ στα Διαβατά, καθώς και ο θλιβερός αυτόκλητος αρχηγός τους αποτέλεσαν κορυφαία είδηση για τα περισσότερα ιδιωτικά κανάλια, δυστυχώς ακόμη και για το δελτίο ειδήσεων της δημόσιας ΕΡΤ».






πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.