Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Λυσσαξανε, αντισυγκεντρωση κανανε για το μπαρμπεκιου αλλα 30 ατομα ητανε...

Περίπου 30 άτομα έχουν συγκεντρωθεί έξω από τη δομή φιλοξενίας, περίπου 2χλμ μακριά από τη συγκέντρωση-μπάρμπεκιου, κρατώνταν πανό.


Αντισυγκέντρωση ενάντια στη συγκέντρωση-μπάρμπεκιου των «Ενωμένων Μακεδόνων» κατά της «λαθρομετανάστευσης» πραγματοποιούν μέλη της ΚΕΕΡΦΑ, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Περίπου 30 άτομα έχουν συγκεντρωθεί έξω από τη δομή φιλοξενίας, σχεδόν 2χλμ μακριά από τη συγκέντρωση-μπάρμπεκιου, κρατώντας πανό με συνθήματα υπέρ των προσφύγων και κατά του φασισμού.

Η συντονίστρια του ΚΕΕΡΦΑ, Δήμητρα Κομνιανού ανέφερε μεταξύ άλλων πως η σημερινή συγκεντρώση γίνεται με στόχο να κλείσουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και να ανοίξουν οι πόλεις, τα σχολεία και τα νοσοκομεία για τους πρόσφυγες.
Παράλληλα χαρακτήρισε το μπάρμπεκιου-πάρτι "ρατσιστική πρωτοβουλία από μια μειοψηφία στην περιοχή".






πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.