Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Στρατηγος Τζουμης: Αν τα εγγραφα ειναι αληθινα, αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά η αναξιοπιστία των κ. Τσίπρα και Κοτζιά...

«Ποτέ δεν υποσχέθηκα στον Ερντογάν ότι θα γυρίσουν οι 8 αξιωματικοί. Δεν θα μπορούσα να είχα πει κάτι τέτοιο γιατί έχω πλήρη επίγνωση του διαχωρισμού των εξουσιών, σε ένα ευνομούμενο κράτος όπως είναι η Ελλάδα» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ στις 14 Ιουν. 2018.
- Σύμφωνα με έγραφα που έφερε στην επιφάνεια το δίκτυο Nordic Monitor είχε εκπονηθεί σχέδιο από την τουρκική πλευρά με τη σύμφωνη γνώμη της ελληνικής κυβέρνησης για να πάρουν από την Αλεξανδρούπολη το ελικόπτερο και τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς που είχαν καταφύγει μετά το πραξικόπημα.
- Αν τα έγγραφα και οι πληροφορίες είναι πραγματικά καθόσον οτιδήποτε διαρρέει η τουρκική πλευρά πρέπει να φιλτράρεται για την αξιοπιστία και το σκοπό που έχει αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά η αναξιοπιστία των κ. Τσίπρα και Κοτζιά...«Μια φορά ψεύτης, πάντα ψεύτης»

Λάμπρος Τζούμης

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.