Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Εκανε "ΜΠΛΕ ΜΑΡΕ" τον Τουρκο μεσα στην Κωνσταντινουπολη....Μπραβο μαγκα ! ! !

Κερδισε η Ελληνικη ψυχη...
Μεσα στην Βασιλευουσα...
Δεν ηξερε που να κρυφτει ο Τουρκος ! ! !


Ο σπουδαίος μαχητής Νίκος Τζώτζος μέσα στην Κωνσταντινούπολη και σε Εθνική μετάδοση έβγαλε νοκ άουτ τον αγαπημένο μαχητή των Τούρκων Mehmet Karabuk.

Ο Νίκος έκανε έναν συγκλονιστικό αγώνα.

Έναν αθλητή που είχε δύο νίκες στο προηγούμενο διάστημα απέναντι σε αθλητές από Ελλάδα, σε ματς που όμως ήταν κατά 15 χρόνια εμπειρότερος με πολύ περισσότερες αγωνιστικές εικόνες.

Και αυτή την φορά ίσως θεώρησε πως θα είναι το ίδιο , αλλά έπεσε στον Ελληνικο Τοίχο που λέγεται Νίκος Τζώτζος-θα γράψει το ufight.gr.

Ο μαχητής του Κώστα Τζώτζου και του ‘ΑΣ Κραταιός’ κατάφερε με τρία εναέρια γόνατα φωτιά στον δεύτερο γύρο να συντρίψει τον Karabuk.

Δειτε το βιντεο ΕΔΩ


Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.