Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

Τουρκια: Η Κουρδοι παραβιασαν την Συμφωνια και δεν εφυγαν απο τα σπιτια τους.....

Εδω γελανε...
Το θρασος του φονια ξεπερνα τα ορια....
Εκανε συμφωνια με τους Αμερικανους να φυγουν οι Κουρδοι απο τα σπιτια τους για να τα παρουν οι Τζιχαντιστες του....
Αυτη ειναι η Συμφωνια με απλα λογια...
Και φυσικα οι Κουρδοι τον ξεσκιζουν τωρα !


Πραγματοποίησαν συνολικά 14 επιθέσεις τις τελευταίες 36 ώρες
Η Τουρκία κατηγόρησε σήμερα τις κουρδικές δυνάμεις για παραβίαση της εκεχειρίας που ανακοινώθηκε την Πέμπτη στη βόρεια Συρία, η οποία προβλέπει την αποχώρηση των κουρδικών δυνάμεων από την περιοχή με αντάλλαγμα τη διακοπή της τουρκικής επίθεσης.

"Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις σέβονται πλήρως τη συμφωνία" η οποία επιτεύχθηκε την Πέμπτη έπειτα από διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ, ανακοίνωσε το υπουργείο 'Αμυνας.

"Εντούτοις, οι τρομοκράτες (η Τουρκία αποκαλεί έτσι τις κουρδικές δυνάμεις) πραγματοποίησαν συνολικά 14 επιθέσεις τις τελευταίες 36 ώρες".

Το τουρκικό υπουργείο διευκρίνισε ότι 12 από τις επιθέσεις προέρχονταν από τη συριακή μεθοριακή πόλη του Ρας αλ-Αϊν, μια από την Ταλ Αμπιάντ και άλλη μια από την περιοχή Ταλ Ταμρ, αναφέροντας ότι χρησιμοποιήθηκαν διάφορα ελαφρά και βαρέα όπλα, ανάμεσά τους ρουκέτες.







πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.