Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

"Ναυτική δύναμης ενεργειακής ασφάλειας" προτεινε η Αιγυπτος και οι Φωστηρες του ΥΠΕΘΑ το σκεφτονται ! ! !

Φωστηρες, οι υπευθυνοι ασχετοι, με τα του Στρατου...
Τρεμουν στην ιδεα οτι μπορει να ενοχλησουν τον Σαλεμενο Σουλτανο...
Την ησυχια τους θελουν και τποτε αλλο...
Διαβαστε...


Στην τελευταία τριμερή συνάντηση Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου, ο στρατηγός Σίσι πρότεινε τη δημιουργία μιας “ναυτική δύναμης ενεργειακής ασφάλειας”, των τριών χωρών. Ουσιαστικά Ελλάδας-Αιγύπτου, αφού οι δυνατότητες της Κύπρου είναι πολύ πιο περιορισμένες.

Η είδηση δεν ακούστηκε πουθενά. Την πληροφορία την μάθαμε από απόστρατους τους ΠΝ και την επιβεβαιώσαμε από καθηγητές που ασχολούνται σοβαρά με τις γεωπολιτικές εξελίξεις.

Η αποφυγή της ευρείας δημοσιότητας, δεν έχει να κάνει δυστυχώς με την προετοιμασία, αυτής της ναυτικής δύναμης που θα αναλάμβανε να περιπολεί υποθέτουμε στην ανατολική Μεσόγειο. Έχει να κάνει νομίζουμε με την απάντηση που έδωσε η ελληνική πλευρά και ήταν κάτι μεταξύ άρνησης και του “θα το σκεφθούμε”!

Μετά από την απόφαση να μην πετάξουν τα F-16 στην Κύπρο, την καθυστερημένη και χλιαρή αντίδραση για τις αγριότητες των Τούρκων στη Συρία , έρχεται αυτή η πληροφορία να επιβεβαιώσει ότι εξακολουθούν κάποιοι να πιστεύουν ότι η πολιτική κατευνασμού έναντι της Τουρκίας και ο ρόλος του “καλού και υπάκουου παιδιού” που χρόνια τώρα παίζουμε, κάνουν καλό στα εθνικά συμφέροντα…






πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.