Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Ελληνας Πεζοναυτης, πολεμαει και πεθανει, μαζι με τους Κουρδους ! ! !

Ηταν Ελληνας, ψυχη τε και σωματι....
Δεν ξεχασε ποτε την Ελλαδα...
Διαβαστε...


Κωνσταντίνος Ερικ Σκαρφιλντ
Ο Κωνσταντίνος αν και μεγάλωσε στη Βρετανία δεν ξεχνούσε την ελληνική καταγωγή του. Έτσι υπηρέτησε στη Κόρινθο εθελοντικά στην οποία πήγε με τα ποδια (!!!) θέλοντας, όπως ο ίδιος ανάφερε στη μητέρα του, να γνωρίσει τα όρια του.

Αφού απολύθηκε επέστρεψε στη Βρετανία και κατατάχθηκε στη μονάδα 45 των πεζοναυτών όπου υπηρέτησε για 2 χρόνια.

Ο Κώστας απογοητευμένος από την μη συμμετοχή του βρετανικού στρατού στον πόλεμο κατά του ISIS παίρνει την απόφαση να παραιτηθεί και να μεταβεί στη Συρία και να πολεμήσει στο πλευρό των Κούρδων μαχητών ενάντια στους τζιχατιστες.

Ο Κώστας διακρίνεται σε όλες τις μαχες και δίνει αυτοπεποίθηση στους συναγωνιστές του. Δεν σταματούσε να μιλάει για την Ελλάδα στους υπόλοιπους Κούρδους αγωνιστές αφού η περηφανια του για τις ρίζες του ήταν μεγάλη.

Ο Έλληνας μαχητής έπεσε σε μάχη στη πόλη Αλ-Χολ της επαρχίας Χασακα σε ηλικία 22 χρονων στις 2 Μαρτίου 2015.

ΑΘΑΝΑΤΟΣ!








πηγη 







Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.