Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

Συρια: Οι μαχες συνεχιζονται και ο Συριακος Στρατος προελαυνει ασταματητος...

Αν τολμαει ο Σαλεμενος, ας επιχειρησει να τα βαλει με τον εμπειροπολεμο Συριακο Στρατο...
Νομιζε οτι με κολπακια και συμφωνιες με τριτους θα αρπαξει τα πετρελαια...
Τη πατησε ομως...


Οι μονάδες του Συριακού Αραβικού Στρατού συνέχισαν το Σάββατο την προώθησή τους στο δρόμο Tal Tamer-Ras al-Ayn στη βορειοδυτική επαρχία της Hasaka.

Δημοσιογράφος του συριακού πρακτορείου ειδήσεων SANA, ανέφερε ότι μονάδες στρατού εισήλθαν στα χωριά al-Qasimiyah και al-Rashidiyah στο δρόμο Tal Tamer-Ras al-Ayn στην βορειοδυτική ύπαιθρο του Hasaka.

O SAA ενισχύει τις θέσεις του κοντά στην Ras al Ayn, μεταφέροντας ισχυρές μονάδες πυροβολικού προς θωράκιση της άμυνας των απελευθερωμένων χωριών. Εκτιμήσεις κουρδικών μέσω ενημέρωσης κάνουν λόγο για τη μεταφορά τουλάχιστον 2.000 Σύριων στρατιωτών του Άσαντ στη βόρεια και ανατολική Συρία.

Παράλληλα, ομάδες Κούρδων ανταρτών της Ιντλίμπ συνεχίζουν τις στοχοποιημένες επιθέσεις κατά του υποστηριζόμενου από την Τουρκία SNA (πρώην FSA), ως αντίποινα για τις παραβιάσεις της κατάπαυσης πυρός από τους Τούρκους και τους φιλότουρκους τζιχαντιστές.

Οι τουρκικές δυνάμεις και οι τζιχαντιστές του SNA, επιχείρησαν καταλάβουν το χωριό Esadiye, πραγματοποιώντας σφοδρή κοινή επίθεση με χρήση θωρακισμένων οχημάτων. Η προώθηση των τουρκικών δυνάμεων απωθήθηκε από τον SDF, ενώ σύμφωνα με τους Κούρδους, ένα στρατιωτικό όχημα καταστράφηκε.





πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.