Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Τωρα ! ! ! Εκρυθμη η κατασταση στην Συρια...Αεροπορικη επιθεση δεχτηκε ο Στρατος της ! ! !

Υπουλο χτυπημα ενω υπουτιθεται οτι υπαρχει εκεχειρια...
Οπως το ξαναγραψαμε...
Καποιοι δεν σεβονται τιποτα....
Και ολοι ξερουν ποιοι ....


Πριν από κάποιες ώρες, μαχητικά αεροσκάφη με καλυμμένα τα διακριτικά, πραγματοποίησαν τουλάχιστον τρεις ισχυρότατες αεροπορικές επιδρομές σε θέσεις των  συριακών κυβερνητικών δυνάμεων και των φιλοϊρανικών στρατιωτικών μονάδων στην περιοχή της πόλης Αμπού Κεμάλ, προκαλώντας οργή και αγανάκτηση σε Τεχεράνη και Δαμασκό.

Σύμφωνα με ισραηλινά μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι επιδρομές αφορούσαν την 5η, στις τελευταίες οκτώ ημέρες, αεροπορική επίθεση από αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη κατά των δυνάμεων του Άσαντ.

«Χθες, μετά τα μεσάνυχτα, τα μη αναγνωρισμένα αεροσκάφη ξεκίνησαν 3 αεροπορικές επιθέσεις στις θέσεις των Ιρανών φρουρών και των πιστών τους πολιτοφυλακών, αλλά και της συριακής κυβέρνησης στην περιοχή της πόλης Αμπού Κεμάλ στην ανατολική Συρία, κοντά στο σημείο διέλευσης Alka μεταξύ Συρίας και Ιράκ. Το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων ισχυρίζεται ότι αυτή τη φορά η επίθεση πραγματοποιήθηκε από την πολεμική αεροπορία των ΗΠΑ, που δραστηριοποιείται στη Συρία και το Ιράκ για την καταπολέμηση των τρομοκρατών», αναφέρει το ισραηλινό πρακτορείο ειδήσεων NZIV.

Από την άλλη, πολλές άλλες πηγές υποδεικνύουν το γεγονός ότι οι αεροπορικές επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν από ισραηλινά μαχητικά, δεδομένου ότι η Ουάσινγκτον αντιμετωπίζει με μεγάλη δυσαρέσκεια και εχθρότητα την παρουσία του ιρανικού στρατού στη Συρία.

Την ίδια στιγμή, Ρωσία και Τουρκία από μόνες τους δεν είναι σίγουρα επαρκείς για να λάβουν την τελική απόφαση για την επίλυση της σύγκρουσης στην Συρία αναφέρουν ρωσικά ΜΜΕ.







πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.