Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Υπουργος Εθνικης Αμυνης: Υπάρχει θέμα Εθνικής, Εσωτερικής Ασφάλειας στη χώρα μας...

Και πως θα το λυσουν;
Μεταφεροντας, τους λ@θρομετ@ν@στες στα μετοπισθεν;
Αδειαζοντας τα νησια, που την αλλη μερα ξαναγεμιζουν;
Μη αποτρεποντας τους λαθρομεταναστες, να ελθουν;
Δινοντας τους επιντοματα; 
Απο λογια καλα παμε...
Διαβαστε...


Την πεποίθησή του ότι η Κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει σχέδιο για το μεταναστευτικό πρόβλημα, εξέφρασε μέσα από το ΚΥΤ Μόριας ο συντονιστής του μεταναστευτικού Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής κατά την επίσκεψή του στη Λέσβο.

«Περιμένετε και θα δείτε» συμπλήρωσε…

Σε ερώτηση του Γιάννη Συνάνη για το αν η τοποθέτησή του από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στη θέση του συντονιστή του μεταναστευτικού σημαίνει και εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων στο μεταναστευτικό πρόβλημα, απάντησε ξεκάθαρα ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν ήδη εμπλακεί αφού όπως είπε και ο Πρωθυπουργός αλλά και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιωτόπουλος υπάρχει θέμα «Εθνικής Εσωτερικής Ασφάλειας» στη χώρα μας.

Δείτε στο βίντεο που σας παραθέτουμε, την επίσκεψη του Αλκιβιάδη Στεφανή στο ΚΥΤ Μόριας και τις δηλώσεις που έκανε στα ΜΜΕ, όπως και τις δηλώσεις του Δημάρχου Μυτιλήνης Στρατή Κύτελη.
Δειτε το βιντεο ΕΔΩ






πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.