Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

"Τη μικρή θα την πάρω πίσω" λέει η 25χρονη που εγκατέλειψε το νεογέννητο μωρό της σε είσοδο πολυκατοικίας


Εξιτήριο πήρε από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης η 25χρονη η οποία εγκατέλειψε το μωρό της σε είσοδο πολυκατοικίας στην περιοχή Χαριλάου.

Η 25χρονη βγήκε από το νοσοκομείο κρατώντας στα χέρια της ροζ μπαλόνια, γλυκά και δώρα για το κοριτσάκι που έφερε στη ζωή, ζητά τώρα πίσω το παιδί της. «Την μικρή θα την πάρω πίσω έτσι κι αλλιώς», αναφέρει χαρακτηριστικά μιλώντας στο STAR.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλες αυτές τις ημέρες που βρισκόταν στο νοσοκομείο δεν ήθελε να δει το παιδί της. Τελικά χθες δέχτηκε να της πάνε οι μαίες στο δωμάτιο το κοριτσάκι της.

Ο εισαγγελέας θα αποφασίσει αν το παιδί θα επιστρέψει στη μητέρα του ή θα φιλοξενηθεί σε ίδρυμα. Η 25χρονη πάντως εξετάστηκε και από ψυχίατρο.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ : ΕΔΩ



Πηγή 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.