Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

Με 12 ευρω το ατομο, θελουν να τους βαλουν στα ξενοδοχεια οι τζαμπατζηδες...

Δυστυχως για το καθεστως των Μητσοτακηδων προτεραιοτητα εχουν οι λαθρομεταναστες....
Φυσικα εις βαρος των Ελληνων....
Διαβαστε να φριξετε...


Πρόεδρος των ξενοδόχων για στέγαση λαθρομεταναστών....
Μας πρότειναν 12 ευρώ για κάθε άτομο...
Πρέπει να προσέξουμε πως θα κινηθούμε οι ξενοδόχοι, είπε  ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Γρηγόρης Τάσιος, αναφερόμενος στην πρόταση της κυβέρνησης για εγκατάσταση λαθρομεταναστων σε ξενοδοχεία.

«Εμείς λέμε ότι θέλουμε να βοηθήσουμε αλλά θέλει προσοχή για να μην χαλάσει το τουριστικό μας προϊόν. Όταν κάποιος θα δει ότι εκεί που έχει κλείσει να κάνει διακοπές, και φιλοξενούνται λαθρομεταναστες .. ίσως το σκεφτεί», ανέφερε ο Γρηγόρης Τάσιος.

Αναφερόμενος στην πρόταση της κυβέρνησης για το αντίτιμο ανά μετανάστη, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, είπε ότι αυτό βρίσκεται στα 12 ευρώ.

«Θα είναι η διανυκτέρευση χωρίς διατροφή. Προφανώς δεν βγαίνει ένας ξενοδόχος με τόσα λεφτά» είπε, επισημαίνοντας ότι το χειμώνα χρειάζεται και πετρέλαιο και τα ξενοδοχεία έχουν έξοδα κίνησης και αυτά τα χρήματα θα καθυστερήσουν να δοθούν.

Όπως είπε μάλιστα ο κύριος Τάσιος, από ανάλογη εμπειρία, το ξενοδοχείο που θα φιλοξενήσει λαθρομετανάστες, την επόμενη ημέρα θέλει ανακαίνιση.








πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.