Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Εξι Αστυνομικοι στο νοσοκομειο, γιατι δεν επιτρεπεται, να εφαρμοσθει ο νομος "Περι οπλων".....

Κυριοι βολεμενοι, της Κυβερνησεως....
Οι Αστυνομικοι, δεν ειναι β' κατηγοριας Ελληνες...
Εχουν δικαιωμα, να υπερασπισουν τον εαυτο τους....
Υπαρχουν νομοι, για την χρηση των οπλων....
Γιατι δεν τους επιτρεπεται, να εφαρμοσουν αυτους τους νομους ;
Διαβαστε ρε αχρηστοι....


Στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών διακομίστηκαν αργά το βράδυ της Κυριακής συνολικά έξι αστυνομικοί, έπειτα από δύο επιθέσεις που δέχθηκαν από αγνώστους στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 23:00, όταν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ σταμάτησαν για έλεγχο τέσσερα άτομα στη γέφυρα Βρυούλων στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας.

Τότε εμφανίστηκαν ξαφνικά περίπου 40 άτομα, τα οποία επιτέθηκαν στους αστυνομικούς και προκάλεσαν φθορές στις μηχανές τους, ενώ πέταξαν πέτρες σε περιπολικό που έσπευσε στο σημείο. Στην επίθεση αυτή τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί, σύμφωνα με τον Ant1.

Λίγο αργότερα, στις 23:30, ομάδα περίπου 30 ατόμων επιτέθηκε σε αστυνομικούς στη συμβολή της λεωφόρου Δεκελείας με την Εφέσου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν άλλοι τρεις.

Η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή ενός ατόμου, ενώ διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.







πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.