Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Υποδοχη Σερβων σε Ελληνες φιλαθλους: Καλως ηλθατε αδελφια...αδελφια για παντα !

Καποιοι λαοι μας αγαπουν πραγματικα και μας νοιωθουν αδελφους...
Και το αποδεικνυουν σε καθε ευκαιρια....
Και οπως λιγοι γνωριζουν το Εθνικο τους Τραγουδι αναφερεται και στην Ελλαδα....
Δειτε το βιντεο ΕΔΩ
Ετσι λοιπον.........


Οι… αδερφικές σχέσεις των φίλων του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα δεν πρόκειται να χαλάσουν ούτε στο περιθώριο του μεταξύ τους αγώνα στο Champions League, με τους Σέρβους να υποδέχονται την αποστολή των Πειραιωτών με πανό… αγάπης στους δρόμους του Βελιγραδίου.

Ο Ολυμπιακός έφθασε στο Βελιγράδι, όπου και θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, αλλά μέσα σε απόλυτα φιλικό «κλίμα», όπως φρόντισαν να επιβεβαιώσουν οι Σέρβοι οπαδοί.

Οι δύο ομάδες έχουν ίδια χρώματα και οι οπαδοί τους αδερφικές σχέσεις, γεγονός που αναδείχθηκε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο στην πρωτεύουσα της Σερβίας. Σε μία γέφυρα της πόλης είχε αναρτηθεί ένα τεράστιο πανό για να υποδεχθεί την αποστολή των Πειραιωτών, στο οποίο αναγράφεται «Καλώς Ήρθατε Αδέρφια» και μάλιστα στα ελληνικά.







phgh 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.