Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

Εντολη Τουρκικου Προξενειου: Μην χειροκροτησετε το "Ασκέρι του Διαβόλου" στην παρελαση της Ξανθης...

Μηπως πρεπει καποιος καποτε να τους βαλει στην θεση τους;
Μηπως θαπρεπε να παρθουν μετρα; 
Μηπως ακομη και το κλεισιμο του Προξενειου;
Αλλωστε ειναι γνωστο οτι δουλευει εις βαρος της Ελλαδος...


Η εντολη λοιπον, αφορα τους Ευζωνες...
Οι Έύζωνες ή Τσολιάδες, είναι γνωστοί ως «seytanasker», δηλαδή Ασκέρι του Διαβόλου, καθώς οι μνήμες των Τούρκων από την εν λόγω στολή δεν είναι και οι καλύτερες.

Ήταν τέτοια η ορμή των Ευζώνων στις μάχες όπου οι Τούρκοι τους παρομοίαζαν με διαβόλους.

Τι σημαίνει τώρα αυτό;

Στην στρατιωτική παρέλαση στην Ξάνθη στις 4 Οκτωβρίου, για την απελευθέρωση της πόλης, όπου θα παρελάσει ο Ευζωνικός Λόχος, οι Αντιδήμαρχοι που είναι πιστοί στο Τουρκικό Προξενείο  και στο DEB, έχουν πάρει σαφή εντολή να μην χειροκροτήσουν το «Ασκέρι του Διαβόλου» που θα παρελάσει μπροστά τους, όπως μεταδίδει το xanthipress.gr!

Αυτό φυσικά αποτελεί σαφή προβοκατόρικη ενέργεια που αμφισβητεί την Ελληνικότητα της περιοχής, καθώς οι Εύζωνες συνιστούν εθνικό σύμβολο της Πολιτείας.







πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.