Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

Εξοπλισμένα drone: Τα οπλα που κανουν τους δειλους μαγκες ! ! ! Κατασκευαζονται μαζικα στην Τουρκια...

Ξερουν, οτι δεν μπορουν να αντιμετωπισουν, την Ελληνικη Αεροπορια...
Ξερουν, οτι δεν μπορουν να φτασουν, τους Εληνες πιλοτους....
Ξερουν, οτι οι στρατιωτες τους, ειναι δειλοι...
Βρηκαν την λυση ομως οι Μογγολοι....
Κατασκευαζουν, μη επανδρωμενα αεροσκαφη, τα εξοπλιζουν και τα χειριζονται εκ του μακροθεν με ασφαλεια...
Εστω κι αν καποια απο αυτα καταριφθουν, δεν θα κινδυνεψουν αυτοι....
ΞΥΠΝΑΤΕ λοιπον, εκει στο ΓΕΣ και παρτε αναλογα μετρα....
Μην ασχολειστε μονο με την επομενη μεταθεση σας ! ! !


Ισχυρότατο στόλο λοιπον, μη επανδρωμένων οχημάτων εξοπλισμένων με πυραύλους που θα πετούν σε διάφορα ύψη ετοιμάζει η Τουρκία, δημιουργώντας συνθήκες «ασφυξίας» μελλοντικά στο ήδη «μολυσμένο» από την ακτινοβολία των τουρκικών ραντάρ Αιγαίο, αλλά και στην Α.Μεσόγειο με πεδίο βολής την Λιβύη.

Με λίγα και απλά λόγια οι Τούρκοι μακριά από αδιάκριτα «βλέμματα» των δυτικών ετοιμάζουν έναν εναέριο στόλο από εκατοντάδες εξοπλισμένα με πυραύλους και όλα τα σύγχρονα όργανα μη επανδρωμένα οχήματα, για να υλοποιήσουν εντελώς αναίμακτα και με μικρό κόστος τις μελλοντικές στρατιωτικές επιχειρήσεις τους στο Αιγαίο, την  κυπριακή ΑΟΖ, τη Συρία η οπουδήποτε άλλου αυτοί κρίνουν.

Πρόκειται για ένα «θανάσιμο εναέριο οπλικό σύστημα» μη επανδρωμένων αεροχημάτων, τα οποία δρώντας μαζικά σε μεγάλους αριθμούς και εξοπλισμένα με εγχώριας κατασκευής πυραύλους αποτελούν μέγα-κίνδυνο για τα ελληνικά νησιά.







πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.