Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Ειδικοί Φρουροί: Η διαδικασία και πως θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των υποψηφίων.....


Ειδικοί Φρουροί: Αποτελέσματα ''εξπρές''
Διαδικασία ''εξπρές'' -σύμφωνα με τα οριζόμενα στην προκήρυξη- επιλέγει το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. για την έκδοση των αποτελεσμάτων των Ειδικών Φρουρών.


Υψηλόβαθμα στελέχη του αρμόδιου υπουργείου τόνιζαν στο workenter ότι την προσεχή εβδομάδα θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των υποψηφίων.

Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί έχει ως εξής:

Πίνακας βαθμολογίας για όλους τους υποψηφίους με αναγραφή των μορίων προκειμένου να διαπιστώσουν αν καταχορήθηκαν σωστά οι μονάδες τους
10ήμερη προθεσμία για προσφυγή στο ΑΣΕΠ εάν οι υποψήφιοι έχουν αντιρρήσεις με την βαθμολογία
Έκδοση τελικών αποτελεσμάτων
Σημειώστε ότι αυτή την ώρα οι αρμόδιοι υπάλληλοι της ΕΛ.ΑΣ που είναι επιφορτισμένοι με την προκήρυξη συγκεντρώνουν τις χιλιάδες αιτήσεις των υποψηφίων. Μέχρι τώρα δεν έχει καταγραφεί επίσημα ο αριθμός των αιτήσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, ο αριθμός θα ξεπεράσει τις 15.000.







πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.