Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

Θρήνος στο Αίγιο: Οδηγός σκότωσε Γιαγιά με το λίγων μηνών Εγγονάκι της και τους Εγκατέλειψε!


Σοκαρισμένο το χωριό Καμάρες από το τροχαίο . Η 67χρονη βρισκόταν στο πεζοδρόμιο με το λίγων μηνών εγγονάκι της όταν έπεσε πάνω τους το όχημα - Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός έπεσε στη θάλασσα για να ξεφύγει

Ανείπωτη τραγωδία το απόγευμα της Κυριακής στις Καμάρες Αχαΐας, κοντά στο Αίγιο.
Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, Ι.Χ παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα γιαγιά και το εγγονάκι της, που περπατούσαν στο πεζοδρόμιο.

Όπως αναφέρει , 67χρονη με το λίγων μηνών εγγονάκι της που βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο.
Ο θάνατος τους ήταν ακαριάιος, με τον οδηγό να εγκαταλείπει το σημείο και να συλλαμβάνεται λίγη ώρα αργότερα από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Μάλιστα παράτησε το αυτοκίνητό του και σύμφωνα με πληροφορίες έπεσε στη θάλασσα για να διαφύγει με τη σύλληψή του να είναι ιδιαίτερα επεισοδιακή.


Πηγή 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.