Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

Ελευθεροι Σκοπευτες του Ρωσικου Στρατου ! ! ! Η ειδικοτητα που τρελαινει τις Ρωσιδες...

Οι Ρωσίδες τρελαίνονται να υπηρετήσουν στη εθνοφρουρά της Ρωσίας και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από τις χιλιάδες αιτήσεις για να που καταθέτουν για τις ειδικές δυνάμεις, αλλά και για ελεύθεροι σκοπευτές και που αρκετές καταλήγουν στα δικαστήρια, καθώς απορρίπτονται.

Σύμφωνα με τον στρατηγό Ιγκόρ Βιρούκιν, 20.000 γυναίκες υπηρετούν στην εθνοφρουρά και όπως εξηγεί «η ζήτηση είναι τεράστια».

Όπως σημείωσε, οι γυναίκες ονειρεύονται να γίνουν ελεύθερες σκοπεύτριες, μία ιδιότητα, που ωστόσο, δεν θεωρείται «γυναικεία».

«Οι ελεύθεροι σκοπευτές δεν βρίσκονται στη λίστα των στρατιωτικών ειδικοτήτων που μπορούν να υπηρετηθούν από άντρες και γυναίκες, όπως οι διαβιβαστές, οι μηχανικοί ή οι μάγειρες», δήλωσε ο στρατηγός.








Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.