Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

Ο πολεμος τελειωσε στην Συρια και...οι ηττημενοι Τζιχαντιστες βρισκουν καταφυγιο στην Ελλαδα !

Δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια...
Ολοι οι φονιαδες , οι Τζιχαντιστες, οι καταζητουμενοι ερχονται μεσω Τουρκιας στα νησια μας και τους υποδεχονται οι διαφορες ΜΚΟ, σαν καημενους προσφυγες...
Η Κυβερνηση μας δυστυχως κανει μπανια....
Ερχονται πλεον δυσκολες μερες για την Ελλαδα που δυστυχως εχει και παλι ανικανη Κυβερνηση...


Η κατάσταση στα ελληνικά νησιά επιδεινώνεται μέρα με την ημέρα, καθώς καθημερινά καταφθάνουν εκατοντάδες παράνομοι μετανάστες.

Υπάρχει εφιαλτικό σενάριο οι εκκαθαρίσεις του συριακού στρατού στην Ιντλίμπ να δημιουργήσουν νέο προσφυγικό κύμα.

Στην επαρχία της Ιντλίμπ διαμένουν 3 εκατομμύρια άνθρωποι πολλοί εκ των οποίων ως Σουνίτες Μουσουλμάνοι στήριξαν τους τζιχαντιστές, καταλαβαίνουμε που θα έρθουν όλοι αυτοί όταν οι δυνάμεις του Άσαντ αρχίζουν κι εκκαθαρίζουν τα μεγάλα αστικά κέντρα, σ' ένα εφιαλτικό για τη χώρα μας σενάριο.

H Τουρκία ήδη προετοιμάζεται να υποδεχτεί 150.000 νέους πρόσφυγες από την Ιντλίμπ.

Προχθές, τουλάχιστον επτά βάρκες έφθασαν στα ελληνικά νησιά, μεταφέροντας 297 ανθρώπους σε Λέσβο και Χίο, ενώ χθες, έως το απόγευμα, είχαν φθάσει άλλες επτά στη Λέσβο, στις οποίες επέβαιναν 325 άτομα.

Ο ρυθμός των αφίξεων έχει αυξηθεί πολύ στη Λέσβο, όπου από την αρχή του μήνα έχουν φθάσει 70 βάρκες, μεταφέροντας 2.700 άτομα, εκ των οποίων περίπου τα μισά είναι παιδιά.

Ενδεικτικά, από τις 12 έως τις 18 Αυγούστου έφθασαν στα νησιά του Βορείου Αιγαίου 1.943 παράνομοι μετανάστες(!), ενώ την ίδια περίοδο πέρυσι οι αφίξεις ήταν περίπου οι μισές, δηλαδή 1.069 άνθρωποι.

Σύμφωνα με στοιχεία της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, στα νησιά Λέσβο, Σάμο, Χίο, Λέρο και Κω βρίσκονται συνολικά 22.700 άτομα, εκ των οποίων οι περίπου 20.000 «στεγάζονται» στα hotspots,

Το 42% όσων βρίσκονται στα νησιά προέρχεται από το Αφγανιστάν, το 11% από τη Συρία, ενώ το 10% προέρχεται από το Κονγκό. Το 43% του πληθυσμού είναι άντρες, το 22% γυναίκες και το 35% παιδιά.

Στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ ή αλλιώς hotspot) Σάμου, που βρίσκεται στο Βαθύ και όπου παραμένουν πάνω από 4.000 άτομα σε παραπήγματα και σκηνές, εφόσον η κυρίως δομή έχει σχεδιαστεί μόλις για 650 άτομα, τα ποντίκια έχουν εξελιχθεί σε μάστιγα.

Σύμφωνα με ανθρώπους που εργάζονται εντός του κέντρου, ο πληθυσμός των τρωκτικών έχει αυξηθεί πολύ και αναζητούνται τρόποι εξόντωσης, χωρίς παράλληλα να κινδυνέψει η ζωή ανθρώπων. Η έλλειψη συνθηκών υγιεινής επιβαρύνει την κατάσταση, καθώς όλοι αυτοί οι άνθρωποι εξυπηρετούνται από περίπου 20 τουαλέτες, οι οποίες βρίσκονται σε άθλια κατάσταση και συχνά δεν υπάρχει τρεχούμενο νερό.

Ήδη η κατάσταση βρίσκεται εκ΄τος ελέγχου με φρικτά εγκλήματα να συμβαίνουν στα Hotspots από άτομα που σε λίγο θα κυκλοφορούν ανάμεσά μας.

Άγριο φονικό τα μεσάνυχτα στη Μονάδα Φιλοξενίας Ανηλίκων του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μόρια.

Δεκαπεντάχρονος ασυνόδευτος μετανάστης αφγανικής καταγωγής, σε κατάσταση αμόκ, επιτέθηκε σε συνομηλίκους ομοεθνείς του, σκοτώνοντας με μαχαίρι έναν εξ αυτών, τραυματίζοντας σοβαρά ακόμη έναν και ελαφρύτερα έναν τρίτο.







πηγη 

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.