Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Δείτε ΕΔΩ με ένα Κλικ πού Ψηφίζετε ...

Οι βουλευτικές εκλογές πλησιάζουν καθώς πρόκειται να διεξαχθούν στις 7 Ιουλίου 2019. Σημειώνεται, δε, πως εχθές (27/6) άνοιξε και η πλατφόρμα «Πού ψηφίζω» όπου μπορείτε να βρείτε με ένα μόνο «κλικ» το εκλογικό σας τμήμα.

Οι εκλογείς μπορούν να μάθουν πού ψηφίζουν: Μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου Εσωτερικών www.ypes.gr «Μάθε πού Ψηφίζεις»

Καλώντας στο Τηλεφωνικό Κέντρο της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Υπουργείου Εσωτερικών και στον αριθμό 213 136 1500, από Δευτέρα έως Κυριακή, 09:00 έως 17:00.
Προσοχή: Για τη διευκόλυνση των εκλογέων, προτείνεται πρώτα η χρήση της διαδικτυακής εφαρμογής στο www.ypes.gr «Μάθε που ψηφίζεις» και μόνο στην περίπτωση που αντιμετωπίσουν δυσκολία να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την υπηρεσία ενημέρωσης των πολιτών, ώστε να ενημερωθούν για το εκλογικό τμήμα που ψηφίζουν.



Οι εκλογικοί κατάλογοι για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 περιλαμβάνουν τις μεταβολές μέχρι τις 30 Απριλίου 2019 και δεν επιδέχονται αλλαγές.

Ενδεχομένως το αίτημά σας για μεταδημότευση υποβλήθηκε μετά τις 30 Απριλίου 2019.

Για τις μελλοντικές εκλογές, απευθυνθείτε στο Δήμο σας, για να επικαιροποιηθούν τα στοιχεία σας.

Τι να κάνω αν δεν βρίσκω το όνομά μου στους εκλογικούς καταλόγους;

Αν δεν βρείτε το όνομά σας, στους εκλογικούς καταλόγους απευθυνθείτε στο Δήμο, στα δημοτολόγια του οποίου είστε εγγεγραμμένοι, μέχρι και το πέρας της ψηφοφορίας.






Πηγή

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.