Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Εκτος ψηφοδελτιου η Κουνεβ@! Φροντισε η Θεα Τυχη ! ! !

Γκάφα» με την Κούνεβα.....
Τέθηκε εκτός ψηφοδελτίου Επικρατείας...
Και να σκεφθειτε, ηταν 5 χρονια Ευρωβολευτινα του Συριζα, χωρις καν να εχει την Ελληνικη υπηκοοτητα....
Ετρωγε επινε και καλοπερνουσε, εις βαρος το κοροιδου Ελληνα, οπως τοσοι αλλοι λαθροι!


Δείτε γιατί την αντικατέστησε η Γιώτα Λαζαροπούλου
Η Κωνσταντίνα Κούνεβα δεν θα είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές. Η απρόσμενη αυτή εξέλιξη της τελευταίας στιγμής οφείλεται σε ένα θέμα, το οποίο μάλλον θα έπρεπε να είχε… προβλεφθεί από τους επιτελείς της Κουμουνδούρου.

Όπως ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ το μεσημέρι της Κυριακής, η πρώην ευρωβουλευτής δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος και αντικαθίσταται από την Γιώτα Λαζαροπούλου.

Η Κωνσταντίνα Κούνεβα ήταν στην 9η θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.....
Ωστόσο, επειδή απέκτησε την ελληνική ιθαγένεια και τη δημοτικότητα (δημότης του Δήμου Αθηναίων) στις 31/5/2019, δεν έχει ακόμη εγγραφεί στους εκλογικούς καταλόγους, με τους οποίους θα διεξαχθούν οι εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 και, συνεπώς, δεν έχει το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι!

Τη θέση της στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας παίρνει η Γιώτα Λαζαροπούλου, πρώην ενοικιαζόμενη εργαζόμενη στον τραπεζικό τομέα και πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στην Εθνική Τράπεζα - πρώην Εθνοdata.




πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.