Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Ερχεται Κολαση με 45αρια στην Ευρωπη! Θα ελθουν αυτες οι θερμοκρασιες στην Ελλαδα;

Αυτο ειναι το ερωτημα...
Ολα τα βαρομετρικα συστηματα κινουνται απο Δυση προς Ανατολη...
Ενιοτε κανουν και καποια ζικ ζακ κατα την κινηση τους...
Ισως αυτα τα ζικ ζακ σωσουν την Ελλαδα απο τις θερμοκρασιες της κολασεως...
Ισως οχι ομως...
Θα ξερουμε τις επομενες μερες και ωρες για την Ελλαδα....
Στην Ευρωπη ομως ο κυβος εριφθει...


ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΖΩΕΣ! ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.....
ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΟΛΑΣΗ....

Με τη φράση «έρχεται η κόλαση» αναφέρονται οι μετεωρολόγοι της Ευρώπης στο κύμα καύσωνα που θα συνεχίσει, τις προσεχείς ημέρες, να πλήττει χώρες όπως η Γαλλία, η Γερμανία, η Ισπανία και η Ελβετία.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις, τουλάχιστον μέχρι και την Παρασκευή θα καταγράφονται θερμοκρασίες της τάξης των 45 βαθμών Κελσίου, κυρίως στη Γαλλία. Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το France24, το 2003 πάνω από 15.000 άνθρωποι έχασαν τις ζωές τους στη Γαλλία, κατά τη διάρκεια ενός κύματος καύσωνα που έφερε θερμοκρασίες μέχρι 44,1 βαθμών Κελσίου.

Γι’ αυτόν τον λόγο οι Αρχές στις περισσότερες πόλεις της Γαλλίας -συμπεριλαμβανομένου του Παρισίου- που ήδη θρηνεί τους πρώτους νεκρούς, έχουν τεθεί σε αυξημένη επιφυλακή.

Όπως αναφέρει το Business Insider, μέχρι στιγμής δεν είναι ακόμη γνωστό το πότε θα υποχωρήσει το κύμα καύσωνα, το οποίο οι μετεωρολόγοι αποδίδουν σε μια καταιγίδα πάνω από τον Ατλαντικό και υψηλά βαρομετρικά στην κεντρική Ευρώπη που φέρνουν καυτό αέρα από τη Σαχάρα.





πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.