Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Ανακοινωση της ΠΑΤΡΙΕ, για την νεα κωλοτουμπα του Κωλοτουμπα Καρατζαφερη....

Οπως ηταν αναμενομενο...
Τους πουλησε και αυτους ο Κωλοτουμπας....
Τα καλα και συμφεροντα του εχουν προτεραιοτητα παντα και οχι της Πατριδος...
Βρωμικος, οπως παντα , κοροιδεψε και εξαπατησε τον αγνο Στρατηγο....
Γι αυτο Στρατηγε, μην παρακαλας κανεναν....
Οποιος θελει και αν ειναι καθαρος, θα σε ακολουθησει...
Τιποτα δεν χαθηκε, γρηγορα, θα εχουμε παλι εκλογες...



Από το Γραφείο Τύπου της Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ένωσης, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

"Στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου, η ΠΑΤ.ΡΙ.Ε. συνεργάστηκε εκλογικά και με τον ΛΑ.Ο.Σ. του κ. Γιώργου Καρατζαφέρη στη λογική ότι, αφενός ο πατριωτικός χώρος πρέπει να ενωθεί τηρουμένων βασικών πολιτικών και προγραμματικών δεσμεύσεων (υγιής ευρωσκεπτισμός, ακύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών, δυναμική αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης, αντίθεση στις εφαρμοζόμενες οικονομικές πρακτικές και των εφαρμοστικών μέτρων των μνημονίων) και αφετέρου ότι η ένωση 6 κομμάτων και φορέων (ΠΑΤ.ΡΙ.Ε., ΛΑ.Ο.Σ., Κ.ΕΛ.ΔΑ, ΠΑ.ΡΟ.Ν, Λ.Ε.Π.ΕΝ., Ελληνική Κοσμοκρατορία) θα αποτελούσε όχημα περαιτέρω διεύρυνσης για τις μελλοντικές εθνικές εκλογές.

Με περίσσεια λύπη και λιγότερο έκπληξη παρακολουθήσαμε τις δηλώσεις του παραιτηθέντος Προέδρου του ΛΑΟΣ, στην εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ στον ΣΚΑΙ στις 24 Ιουνίου 2019.

Η τοποθέτησή του ότι «ο χρόνος επιτάσσει δυνατή την επόμενη κυβέρνηση» δεν συνάδει με την μεταξύ μας συμφωνία εκλογικής συνεργασίας, ούτε βέβαια πιστεύουμε ότι έγιναν με πνεύμα και σκεπτικό  ανιδιοτέλειας και αμεροληψίας.

Διαφωνούμε ριζικά με τον κ. Καρατζαφέρη και διαχωρίζουμε τη θέση μας. Δεν μπαίνουμε καν στη λογική των δηλώσεών του, διότι η ΠΑΤ.ΡΙ.Ε. θεωρεί τη ΝΔ ως μέρος των προβλημάτων που ταλανίζουν τον ελληνικό λαό και των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας και όχι τη λύση σε αυτά."




πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.