Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

ΓΑΥΔΟΣ: Τρεις μαθητές και η δασκάλα τους με την ελληνική σημαία τιμούν την 25η Μαρτίου!!! Μπραβο σας!! Μας κανατε περηφανους!!!!

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΙΤΕΣ ΜΑΣ!!!!Στο ακριτικο νησι μας στην Γαυδο τρια ελληνοπουλα με την δασκαλα τους παρελασαν με την ελληνικη σημαια σε κεντρικο σημειο του νησιου και ετιμησαν την Εθνικη μας επετειο!!!!Ενα μεγαλο μπραβο στα Ακριτοπουλα μας που σηκωνουν σε αυτους τους δυσκολους καιρους την Σημαια μας!!!!Ο Θεος να σας εχει καλα!!!!Και του χρονου παλι να μας κανετε περηφανους!!!!!

Γαύδος: Τρεις μαθητές και η δασκάλα τους με την ελληνική σημαία τιμούν την 25η Μαρτίου (βίντεο).

Η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου λαμβάνει ξεχωριστό χαρακτήρα στη Γαύδο.

Μοναδική ήταν η… παρέλαση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου στο νησί της Γαύδου.

Σήμερα η δασκάλα του δημοτικού σχολείου μαζί με τρεις μαθητές και δύο ακόμα παιδιά πήραν την ελληνική σημαία και παρέλασαν στον κεντρικό δρόμο του νησιού για να τιμήσουν τους ήρωες της επανάστασης.

Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο που ανάρτησε ο Ευσέβιος Δασκαλάκης ο οποίος το συνοδεύει με τα εξής λόγια: «Η παρέλαση του Δημοτικού Σχολείου Γαυδου … !!! Συγχαρητήρια …. Χρόνια Πολλά … !!!!».

δειτε εδω το βιντεο

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.