Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Κοπαδι λυκων μπηκε στην Φλωρινα. Κινδυνευουν οι κατοικοι; Υπευθυνος ποιος;

Μηπως καποιος πρεπει να λαβει μετρα;
Μηπως εχει παραγινει το κακο, με αυτους που εκτρεφουν τετοιου ειδους αγριμια και τα αφηνουν ελευθερα μετα;


Αγέλη λύκων λοιπον, έκανε την εμφάνιση της στην Φλώρινα τρομοκρατώντας τους κατοίκους της περιοχής.

Όπως ανέφερε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας ο υπεύθυνος του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ κ. Στεφάνου που ενημερώθηκε από τους κατοίκους για την ύπαρξη της αγέλης λύκων είναι η πρώτη φορά που έχουμε εμφάνιση λύκων σε πόλη με κίνηση.

«Οι κάτοικοι θα πρέπει να μην κάνουν τίποτα όταν έρθουν αντιμέτωποι με τους λύκους παρά να ενημερώσουν τις αρμόδιες υπηρεσίες» επεσήμανε ο κ. Στεφάνου υπογραμμίζοντας ότι «οι λύκοι δεν έχουν ως τροφή τον άνθρωπο οπότε δεν υπάρχει φόβος να επιτεθούν σε κάποιον εκτός αν τους προκαλέσει ο ίδιος.

Γιαυτό συνιστώ να είναι επιφυλακτικοί και να απομακρυνθούν στη θέα του λύκου καλώντας το αρμόδιο δασαρχείο της περιοχής».

πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.