Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Τζιχαντιστης: Ειμαι πρακτορας των Μυστικων Υπηρεσιων της Ελλαδος....ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ!

Ετσι δηλωνει αυτος...
Αστειο φαινεται...
Αλλα με το καθεστως που εχουμε, τιποτα δεν ειναι απιθανο !



Ο 27χρονος Σύρος δηλώνει ότι έχει στην Ελλάδα τη σύζυγο και τα πέντε παιδιά του, ενώ το επίδομα των 500 ευρώ τον μήνα, είναι πολύ μικρό για να τους ζήσει - Δεν αποδεικνύεται σχέση με τις ελληνικές αρχές ή άλλες υπηρεσίες της ΕΕ, λένε οι Ούγγροι

Συνεργασία με τις ελληνικές αρχές ισχυρίζεται ότι έχει ο τζιχαντιστής που συνελήφθη στην Ουγγαρία, αφού είχε περάσει από την Ελλάδα. Ο 27χρονος Σύρος Χασάν Φ. εντοπίστηκε για πρώτη φορά από τις βελγικές αρχές και δικάζεται την Κυριακή ως ηγετικό στέλεχος του ISIS και ένας εκ των βασικών εκτελεστών της τζιχαντιστικής οργάνωσης.

Ο Χασάν Φ. ισχυρίστηκε στις ουγγρικές αρχές, μετά τη σύλληψή του στη Βουδαπέστη, ότι είναι πράκτορας της ελληνικής μυστικής υπηρεσίας, αναλαμβάνοντας να εντοπίζει μέλη του Ισλαμικού Κράτους που καταφτάνουν στην Ευρώπη. Ο János Hajdu, Γενικός Διευθυντής του Αντιτρομοκρατικού Κέντρου δήλωσε ότι ο κατηγορούμενος είπε πολλά κατά τη διάρκεια της πρώτης δίκης που διεξήχθη, προκειμένου να αποφύγει την καταδίκη και να στρέψει την προσοχή αλλού.

Ο 27χρονος από τη Συρία εμφανίζεται να περιμένει τη σύζυγο και τα πέντε του παιδιά, κάνοντας χρήση, στην Ελλάδα, της ευρωπαϊκής νομοθεσίας για τους πρόσφυγες.

Ο στρατηγός József Horváth, εμπειρογνώμονας της πολιτικής ασφαλείας, δήλωσε ότι δεν προκύπτει από πουθενά συνεργασία ενός ηγέτη του ISIS με τη μυστική υπηρεσία οποιασδήποτε χώρας, είτε της Ελλάδας ή είτε άλλης χώρας της ΕΕ. «Εάν τα βελγικά δεδομένα πληροφοριών είναι σωστά για τον Hassan F., δεν μπορείτε να περιμένετε να συνεργαστείτε με την ευρωπαϊκή μυστική υπηρεσία», δήλωσε ο ίδιος.

Την υπόθεση του Χασάν Φ. θα ερευνήσει και η αμερικανική μυστική υπηρεσία, καθώς και το εάν ο επικεφαλής του ισλαμικού κράτους, ο Abu Bakr al-Bagdadi, πρότεινε την αντικατάστασή του.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία, ο Χασάν Δ. κατέφτασε στην Ευρώπη μέση της Ελλάδας και παρουσιάστηκε ως πρόσφυγας, εμφανίζοντας μια ανώνυμη κάρτα VISA, η οποία παρέχεται μέσω του προγράμματος βοήθειας της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες. Όπως δήλωσε ο ίδιος κατά την υπεράσπισή του, στην Ελλάδα τον περιμένουν η γυναίκα και τα πέντε παιδιά του, λέγοντας μάλιστα πως το ελληνικό κράτος του έδινε μηνιαίο επίδομα 500 ευρώ, τα οποία όμως δεν του έφταναν για να ζήσει την οικογένειά του.

Ο Χασάν Φ. ταξίδευε με διαβατήριο πρόσφυγα που εξασφάλισε στην Ελλάδα και το οποίο χρησιμοποίησε σε αρκετές χώρες και προορισμούς στην Ευρώπη. Σύμφωνα με τις βελγικές αρχές, ο 27χρονος Σύρος επισκέφθηκε τουλάχιστον τρεις φορές το Βέλγιο.

Μία βασική υποψία των αρχών είναι η διακίνηση ανθρώπων, γεγονός που δικαιολογεί τα έξοδα του υπόπτου.

Όπως αναφέρουν οι Ούγγροι, τα στοιχεία επιβεβαιώνουν ότι ο Χασάν Φ. δεν είναι πράκτορας των ελληνικών αρχών, αλλά ένας από τους διευθυντές του ISIS, μεσαίου διαμετρήματος.


πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.