Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Ελεος ρε ! ! ! Εντυσαν τα αγαλματα για να μην προσβαλονται ....οι αξιες της Ανατολης!

Αυτοι ειναι ικανοι να φορεσουν και φερετζεδες στα αγαλματα...
Μην το αποκλειεται...
Παλι καλα ομως που δεν τα κατεστρεψαν, τους εχω ικανους !

Ετσι λοιπον....
Τα δύο γυμνόστηθα αγάλματα απέκτησαν καινουργια γκαρνταρόμπα και έπειτα μεταφέρθηκαν σε πιο απομονωμένο σημείο του πάρκου, αφού οι επισκέπτες τραβούσαν συνεχώς το ύφασμα...

Δύο γυμνόστηθα αγάλματα μεγάλων διαστάσεων που απεικονίζουν γοργόνες και κοσμούν ένα amusement park στην Τζακάρτα απόκτησαν νέα... γκαρνταρόμπα, ώστε να μην σκανδαλίζουν πλέον τις οικογένειες και να τις αποτρέπουν από το να επισκέπτονται το πάρκο.

Τα γυμνά αγάλματα εκτίθενται εδώ και πολλά χρόνια στο πάρκο ψυχαγωγίας Ancol Dreamland της Τζακάρτα. Πρόσφατα όμως, η αλλαγή πολιτικής της διεύθυνσης που επιβάλλει «σεβασμό στις αξίες της ανατολής», είχε ως αποτέλεσμα μια ριζική αλλαγή στην εμφάνισή τους.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, αρχικά τα δύο αγάλματα παρέμειναν στο σημείο όπου βρίσκονταν αρχικά και το προσωπικό του πάρκου απλώς τοποθέτησε γύρω από το μπούστο τους ένα χρυσό εφαρμοστό ύφασμα, σαν αυτοσχέδιο «μπουστάκι».

Στη συνέχεια όμως, επειδή πολλοί επισκέπτες του πάρκου έμπαιναν στον πειρασμό να τραβήξουν προς τα πάνω το ένδυμα για να αποκαλύψουν... τα κάλλη τους, οι δύο γοργόνες μεταφέρθηκαν σε πιο απομονωμένο σημείο του πάρκου.


πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.