Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Τρεμουν τον ισκιο τους οι Μακεδονομαχοι βολευτες, ακομη και τον ντιλιβερα με τα πιτογυρα τον περασαν για τρομοκρατη.....

Ανθρωπαρια φοβισμενοι βολευτες που μας κυβερνουν....
Αληθεια οταν δεν θα ειναι βολευτες και δεν θαχουν αστυνομικη φρουρα τι θα κανουν, αφου τωρα τρεμουν και νομιζουν βομβες τα πιτογυρα;


Αναστάτωση στο σπίτι του βουλευτή Σπύρου Δανέλλη. Ο ίδιος είχε καταγγείλει ότι δέχεται απειλές. Πρόσφατα η φρουρά του αυξήθηκε με επιπλέον 2 αστυνομικούς. Τελικά ο «ύποπτος» ήταν ντελιβεράς που πήγαινε την παραγγελία του.

Τις υποψίες κίνησε άγνωστος άνδρας που έμοιαζε κάτι να ψάχνει έξω από το σπίτι του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή Ηρακλείου Σπύρου Δανέλλη, που βρίσκεται στην Φρεατύδα και στη συνέχεια μπήκε μέσα, φορώντας κουκούλα στο κεφάλι.

Η φρουρά του βουλευτή -που πρόσφατα αυξήθηκε κατά δύο άτομα- έσπευσε για να εξακριβώσει την ταυτότητα του αγνώστου.

Όπως αποδείχθηκε ο νεαρός ήταν ντελιβεράς και συνοδεία των αστυνομικών μπήκε στην πολυκατοικία για να παραδώσει την παραγγελία του.

ΩΡΑ 22:43

Συναγερμός στο σπίτι του βουλευτή Σπύρου Δανέλλη που βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα μετά την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών βρίσκεται στο σπίτι του Σπύρου Δανέλλη στη Φρεατίδα και εξετάζει ύποπτο δέμα.

Ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού είχε καταγγείλει ότι δέχεται απειλητικά μηνύματα κατά της ζωής του τις προηγούμενες ημέρες και εξαιτίας αυτών των απειλών είχε ενισχυθεί η φρουρά του με δύο επιπλέον αστυνομικούς. Ωστόσο, τώρα στο σπίτι του βρέθηκε ένα ύποπτο δέμα και αμέσως πυροτεχνουργοί έσπευσαν στο σημείο.

Να θυμίσουμε ότι χθες βράδυ ο Σπύρος Δανέλλης έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, γεγονός που τον οδήγησε σε διαγραφή από την ΚΟ του Ποταμιού.

Από τις έρευνες από την προκαταρκτική εξέταση που διενεργεί με εισαγγελική παραγγελία η Ασφάλεια Αττικής έχει διαπιστωθεί πως τουλάχιστον 30 άτομα έχουν στείλει απειλητικά μηνύματα σε βουλευτές για το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών.

πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.