Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Μαυρα φιδια εζωσαν τους Αλβανογυφτοβουλγαρους μολις ακουσαν τα νεα απ την Ελλαδα....

Αρχισαν τα τηλεφωνηματα....
Εφθασαν στην πηγη και νερο δεν ηπιαν...
Αυτο θα συμβει αν πεσει η Ελληνικη Κυβερνηση....
Και πηραν διαβεβαιωση απο ποιον;
Απ τον Κατρουκαλο.......
Ας κοιμηθουν ησυχοι τωρα...



Η διαβεβαίωση Κατρούγκαλου σε Ντιμιτρόφ

Τη διαβεβαίωση από την ελληνική κυβέρνηση, ότι αυτή παραμένει αφοσιωμένη στην υλοποίηση της Συμφωνίας των Πρεσπών, έλαβε ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, Νίκολα Ντιμιτρόφ, από τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργο Κατρούγκαλο, μετά την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση.

«Άκουσα την είδηση για τον Έλληνα υπουργό Άμυνας και αρχηγό των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, που εγκατέλειψε τη θέση του υπουργού Άμυνας.

Είχα αμέσως μια σύντομη συνομιλία με τον συνάδελφό μου Γιώργο Κατρούγκαλο, κατά την οποία με διαβεβαίωσε ότι η ελληνική κυβέρνηση παραμένει ισχυρά αφοσιωμένη, σύμφωνα με τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδας, στην κατεύθυνση ολοκλήρωσης του έργου της σχετικά με τη συμφωνία Πρεσπών», δήλωσε ο Ντιμιτρόφ, απαντώντας σε δημοσιογραφική ερώτηση, σε συνέντευξη Τύπου στα Σκόπια.

πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.