Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Οι Έλληνες Παπάδες, είναι υπηρέτες του Σατανά και εχθροί που πρέπει να διωχθούν από την Αλβανία, λενε οι Κατσαπλιαδες


Οι Κατσαπλιαδες δειχνουν τι πραγματικα ειναι....
Φιδια που ζεσταναμε στον κορφο μας....
Τους ταισαμε τους περιθαλψαμε και τωρα ;


«Ξεσάλωσε» ο αλβανικός τύπος από το πρωί σαν να έλαβε «εντολή» από κάπου και δημοσίευσε σειρά εμπρηστικών άρθρων, τονίζοντας με τα μελανότερα χρώματα την χθεσινή παρουσία χιλιάδων Ελλήνων στην κηδεία του Κ.Κατσίφα στους Βουλιαράτες.

Την ίδια στιγμή, έκαναν την εμφάνιση τους και προκλητικά δημοσιεύματα που ζητούν την απομάκρυνση του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας Αναστασίου, εμπλέκοντας τον στο όλο νοσηρό κλίμα των δηλώσεων των Αλβανών εθνικιστών.

Συγκεκριμένα το πρακτορείο ειδήσεων Albeu.com αναφέρει ότι «οι Έλληνες εξτρεμιστές θα ανεγείρουν εκκλησία στο χώρο όπου σκοτώθηκε ο τρομοκράτης Κ.Κατσίφας, ενώ η ελληνική βουλή άλλαξε γνώμη και σήμερα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για την μνήμη του”, κάτι που ενοχλεί σφόδρα αυτούς του κύκλους στην γειτονική χώρα.

Στην συνέχεια άλλα αλβανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι «η Ορθόδοξη Εκκλησία της χώρας που κατ΄ευφημισμό ονομάζεται «αλβανική» συμμετείχε κακώς στην κηδεία του «τρομοκράτη Κ.Κατσίφα».

Αν ο Ενβέρ Χότζα, είχε κάνει κάτι καλό στην Αλβανία, αυτό ήταν το κλείσιμο των εκκλησιών και των τζαμιών επειδή όλα αυτά ήταν «Δούρειος ίππος» των εισβολέων και των εχθρών των Αλβανών.

Με τον Αρχιεπίσκοπο (Αναστάσιο Γιανουλάτο), τον Έλληνα ηγέτη στην ηγεσία της Αλβανικής Εκκλησίας να επικροτεί στην ουσία (παρουσία τοπικού Ιερέα στην κηδεία !!) την ενέργεια του Κατσίφα, έχουμε μια σοβαρή πράξη κατά του αλβανικού κράτους, συνεχίζει το άρθρο.

Αντί να καταδικάζονται τέτοιες τρομοκρατικές ενέργειες όπως αυτή του Κατσίφα, διάφοροι κύκλοι παρουσιάζουν ως ήρωα το συγκεκριμένο άτομο.

Ως εκ τούτου οι Έλληνες παπάδες, οι οποίοι μας πουλάνε στην ουσία θρησκεία, δεν είναι απλά υπηρέτες του Σατανά που ιστορικά αγωνίζονται κατά της αλβανικής γλώσσας και του αλβανικού έθνους, αλλά και εχθροί που πρέπει να διωχθούν από την Αλβανία”, καταλήγει το αλβανικό εθνικιστικό παραλήρημα.
πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.