Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Αντί να αρχίσει μαζικές απελάσεις Κατσαπλιάδων το ΥΠΕΞ, ζητά εξηγησεις από την Αλβ@νία, για την απαγόρευση εισόδου των 52 Ελλήνων....

Ενω το λαικο αισθημα μιλαει για απελασεις....
Και ενω θαπρεπε να εχουν αρχισει απλως ζηταει εξηγησεις για τα ματια το 
ΥΠΕΞ με ανακοινωση !



Εξηγήσεις ζητά από τις Αλβανικές με ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών, σχετικά με την απαγόρευση εισόδου σε 52 Έλληνες.
Το υπουργείο Εξωτερικών σημειώνει πως και οι δύο πλευρές πρέπει να εργάζονται προκειμένου να οικοδομηθούν σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ των χωρών.

Όπως αναφέρει, τέτοιες ενέργειες δυναμιτίζουν το κλίμα, και αναμένει διευκρινίσεις από την Αλβανική πλευρά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Στην ευαίσθητη αυτή συγκυρία αναμένουμε η Αλβανία να απέχει από δηλώσεις και ενέργειες που επιβαρύνουν το κλίμα των σχέσεων μας.

Προσβλέπουμε σε ουσιαστικές διευκρινίσεις για τη σημερινή απόφαση των αλβανικών αρχών να κηρύξουν, μαζικά, ανεπιθύμητους 52 Έλληνες πολίτες.

Παραμένουμε προσηλωμένοι στην οικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης, αλλά περιμένουμε το ίδιο και από τους γείτονές μας».

πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.